"Черно море е агресивен отбор, не мисля за Левски"

11:51
"Черно море е агресивен отбор, не мисля за Левски"
Полузащитникът на ЦСКА Петър Стоянов е със счупена костица в глезена и ще пусне утрешния мач с Черно море, съобщи старши-треньорът на червените Стойчо Младенов на брифинг днес.

Халфът влезе като резерва при победата срещу Славия с 1:0 в четвъртък, но получи травма. В близките дни ще стане ясно колко дълго ще се възстановява.

"Петър Стоянов има счупена костица в глезена. Знаете, че и Мораес играе с контузия. Нормално е да имаме проблеми, но се справяме", каза Стойчо Младенов.

Той очаква Черно море да играе агресивно утре на стадион Българска армия в мача от 25-ия кръг на "А" група.

" Черно море е агресивен отбор, играят на ръба на фаула. Но едно от задълженията на съдиите е да пазят здравето на футболистите. Няма място за притеснение в нашия отбор. Важно е начинът, по който ще водим мача. Трябва да прибавим още три точки, което ще бъде изключително важно за нас. Накрая ще теглим чертата и ще видим на кое място сме в класирането. Аз не деля мачовете на лесни и тежки. Срещу Видима или Светкавица да не би да бяха лесни мачовете? Още не мисля за мача с Левски, има време до него", добави треньорът на червените.

Той отклони въпросите за лятната селекция на отбора и не пожела да коментира дали едно от новите попълнения ще бъде защитникът на Стяуа Валентин Илиев.

"Нека не говорим за лятната селекция. Работим по селекцията за следващия сезон, но сега не е времето да говорим за трансфери", завърши Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация