Без Живко Миланов срещу Кипър

13:42
Без Живко Миланов срещу Кипър
Националният селекционер Станимир Стоилов ще се лиши от услугите на защитника Живко Миланов за предстоящата световна квалификация с Кипър в сряда. Бранителят се контузи по време на снощния мач с ЕЙРЕ (1:1) и бе принудително заменен от Радостин Кишишев.

Бранителят изпита болки в 15-а минута, когато падна за дузпа в наказателното поле на ирландците, но съдията правилно прецени, че наказателен удар няма. Проблемите на Миланов се усложниха 5 минути по-късно, когато бе ударен от противников играч и трябваше да напусне.

Станимир Стоилов все още не е решил дали да вика друг футболист за квалификацията в сряда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
30.03.2009 02:30

За мен Тунчев е най стабилният ни централен защитник в момента.Но тъй като е контузен,този вариант на центъра на защитата ни просто няма алтернатива.Хубави...лоши,това е.Не виждам по добър вариант.Котев според мен няма достатъчно опит в мачове на националния отбор.Същия проблем има и Митко Рангелов.Личи му че не е играл в такива отговорни мачове.Според мен Мъри може да рискува и срещу Кипър да пусне Валери като титуляр....поне до 60-та минута може да играе Божинов.Той е много здрав физически(за разлика от Рангелов) и ще създаде проблеми на кипърците.

PRI_A_TEL
29.03.2009 19:03

Впрочем не знам дали забелязахте но Стоянов игра много по добре от Томашич за мен лично бе една класа над него, така че Манолев, Стоянов, Котев, Иванов и няма проблеми в защита.

PRI_A_TEL
29.03.2009 18:56

Томашич не играе добре според мен, трябва да доиде Котев на негово място, а Иванов вече показа че има качества за ляв защитник и то добри. Мисля че Манолев трябва да израстне още, мисля че може повече и ще бъде незаменим не само за националите. Нашия отбор има един голям проблем и тои е че бранителите ни в средата са бавни и неконцентрирани. Трябва и атакуващата формация да се премисли, отляво просто няма кои, да не говорим че това Кипър ще го използват срещу нас като ни натискат там. Според мен тактиката ни е много добра, но играхме с прекалено много високи топки и затова загубихме много от тях, ако това се промени можем да бием всеки, освен ако Стилян не се контузи, защото физически само тои е добре, а и няма кои друг да даде свестен пас.

brickbat
29.03.2009 16:29

Аз пък мисля, че Живко е добър играч и се надвам да се оправи по бързо *wink*

kunz1
29.03.2009 15:41

И аз не мисля че е кой знае каква трагедия че няма да играе.
ПРИЗОВАВАМ В СРЯДА ДА НАПЪЛНИМЕ СТАДИОНА И ДА ПОДКРЕПИМЕ МОМЧЕТАТА ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАТ!!!

lubo17
29.03.2009 15:11

Тея се скъсаха да го ритат а тоя паляк съдията му даде жълт картон докато го изнасят на носилка че бил симулирал болен мозък е тоя съдия как ги подпираше елегантно през целия мач

joseph_friend
29.03.2009 14:47

Oт чисто футболна гледна точка това не е хич лоша новина .