Боби: Никой не е против ЦСКА, те винаги играят по ръба

16:05
Боби: Никой не е против ЦСКА, те винаги играят по ръба
" ЦСКА са равни с останалите клубове, никой не е против тях, но те винаги играят по ръба", разясни президентът на БФС Борислав Михайлов на пресконференция днес.

"Армейците" отправиха много сериозни критики към футболната централа през последния месец, като президентът на клуба Иво Иванов дори сравни БФС с Ку-Клукс-Клан.

"Вчера Анисе загуби поредното дело в Арбитражния съд в Лозана и няма да може да играе официални мачове до края лятото. ЦСКА са равни с останалите клубове в България и нашите комисии се отнасят еднакво във всички. Това, че те винаги играят на ръба си е техен проблем. Никой не е против ЦСКА", каза Михайлов.

Той коментира и случая с Миньор Перник, които вчера излязоха с юноши в мача си с Лудогорец като протест срещу Съдийската комисия.

"До преди малко имаше представители от Перник, които казаха, че нямат нищо против БФС, Борислав Михайлов или Борислав Попов, а против Съдийската комисия. Всеки може да прави протест, футболните клубове са акционерни дружества, но това не е феърплей. БФС нищо не може да направи. Виждате, че и в Шампионската лига се правят съдийски грешки, но в Европа никой не реагира така. Тук някои президенти са свикнали за всеки сбъркан тъч да искат оставката на шеф на БФС или Съдийската комисия", заяви Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация