Михайлов: Поведението на шефовете на ЦСКА е фолклор

13:46
Михайлов: Поведението на шефовете на ЦСКА е фолклор
Начинът на поведение на шефовете на ЦСКА е фолклор, който се харесва на журналистите. Но аз съм на друго ниво, каза президентът на БФС Борислав Михайлов.

Той говори по темата "ЦСКА" на пресконференция днес по повод домакинството на България за Евро 2015 за юноши.

" ЦСКА е равен с останалите клубове. Това, че имат много юристи покрай тях, си е техен проблем. С Иво Иванов съм се виждал един път. С Митко Борисов съм се срещал много пъти тук, във футболния съюз, по негова инициатива. Техният начин на поведение е хубав за техния си фолклор. Когато този фолклор избяга от България, първенството ни ще стане нормално. Има си комисии, които определят колко да бъде наказан Присо или който и да е друг играч. Това не зависи от мен. АЗ не мога да бъда виновен за всичко. Нося вина единствено за мои персонални грешки", коментира Борислав Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nazaka
19.04.2012 14:35

Долен скапан боклук!!!!! Корумпирано говедо и твоя ред ши доди..заради такива лайнарчета като тебе футбола не е нормален в България..!!! Колкото по-бързо те изритат толкова по добре!!!

MANBARJUV
19.04.2012 13:52

Нали ти си шеф на БФС, бе говеждо недоразумение такова!
Щом си толкова некадърен, че да не можеш да си оправиш институцията и толкова тъп, че да не знаеш как да накараш подчинените си да си вършат работата съвестно, то значи нямаш никаква работа там!
ВЪН Перуката от БФС!!!
Долу цялата корумпирана институция!!!