Мъри: Показахме желание и мъжество, закономерен резултат

09:18
Мъри: Показахме желание и мъжество, закономерен резултат
Българският национален селекционер Станимир Стоилов определи равенството с ЕЙРЕ като напълно закономерно и изрази задоволство от старанието на футболистите си. Мъри очаква тежък мач с Кипър в сряда и предупреди, че противникът не бива да бъде подценяван.

"Доволен съм от резултата, който според мен е закономерен, като се има предвид как се разви мачът. Удовлетворен съм от старанието и мъжеството. Може би трябваше да действаме с още по-голямо самочувствие, но пък и проблемите в атака ни се отразиха. Очаква ни тежък мач с Кипър. Не трябва да допускаме каквото и да е подценяване. Кипър победи Грузия и също остава в играта за второто място", коментира Стоилов.

Треньорът на ирландците Джовани Трапатони сподели, че отсъствието на Димитър Бербатов е притъпило бдителността на неговите защитници.

"Борихте се до край и това ваше упорство се възнагради. Ако Бербатов беше играл, нашите щяха да са по-бдителни. За сметка на това новите по-непознати играчи малко ни объркаха и ни беше малко трудно с тях", сподели Трапатони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация