Бекъм остава в състава за Олимпийските игри в Лондон

13:08
Бекъм остава в състава за Олимпийските игри в Лондон
Ветеранът Дейвид Бекъм остава в сметките на селекционера Стюърт Пиърс за отбора на Великобритания на олимпийския футболен турнир. Пиърс започна избор от 191 футболисти, но в момента са 80 след поредната серия отпаднали.

Пиърс ще обяви групата от 23 футболисти за олимпийския футболен турнир през юни.

Бекъм, който през следващия месец ще навърши 37 години, е в списъка за играчи над 23 години. Всеки състав има право на трима такива играчи. Халфът, който в момента е играч на американския Лос Анджелис Галакси, се надява да играе поне на Олимпийските игри, след като стана ясно, че кариерата му в националния отбор на Англия е приключила. В момента той има 115 мача за "Трите лъва", повече от всеки друг полеви състезател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

solaris20m
18.04.2012 21:03

Това е единствения футболист във Англия и Света,който може да ти достави топката на 5 санта от глезена,а ти само да я чукнеш,с изпълненията на пряксвободни удари,корнери,фалове,събераздаването на терена,хъса му и лидерските му умения,неслучайно Бекъм е икона на Английския футбол и Световния,защото досега никой не може и да се доближи до него по сметка на точни подавания и удари във вратата.