Берое победи минимално Видима в Севлиево

19:03
Берое победи минимално Видима в Севлиево
Берое победи Видима Раковски с 1:0 като гост в мач от поредния кръг на родната "А" група.

Съдиите и футболистите излязоха на терена с фланелки с номер 19 в знак на подкрепа към Стилиян Петров.

Тениските след това бяха хвърлени в публиката, а част от феновете ги облякоха. В средата на първото полувреме групата от около 50 запалянковци на гостуващия отбор издигнаха транспарант "Стенли, Стара Загора е с теб".

Първото полувреме премина под диктовката на гостите, но Искрен Писаров, Емил Ангелов и португалският голмайстор на старозагорци през пролетния полусезон Давид Каядо направиха пропуски. Най-чистото положение за Берое бе в 19-та минута, когато Веселин Пенев центрира в наказателното поле, топката стигна до Антонио Ливраменто, който беше на чиста позиция. Футболистът на Берое стреля, но ударът му бе блокиран от левия защитник на домакините Калин Щърков.

Старозагорци продължиха да доминират и през втората част и в 48-та минута след удар на Давид Каядо и рикошет топката срещна напречната греда. В 70-та а се стигна логично до гол. След центриране от левия фланг Емил Ангелов от непосредствена близост изпрати топката в мрежата на Ивайло Василев - 1:0 за Берое.

В 80-та минута гостите имаха претенции за дузпа, но главният съдия Николай Йорданов показа жълт картон за симулация на Емил Ангелов.

В другия мач от днес Ботев Враца се наложи с 2:0 над Локомотив София у дома.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация