Ясен Петров: Най-важно е утре Левски да вземе трите точки

17:13
Ясен Петров: Най-важно е утре Левски да вземе трите точки
Временният наставник на Левски Ясен Петров заяви, че в последните дни се опитва да върне настроение в отбора. Специалистът разкри, че за него най-важното е "сините" да спечелят мача с Черноморец Бургас в сряда. Според Петров, няма особено значение дали победата ще бъде извоювана с красив футбол.

Петров поема за втори път "сините" в рамките на два сезона и сега им тежката задача да класира отбора за евротурнирите. За целта утре Левски задължително трябва да победи Черноморец на стадион "Георги Аспарухов". "Този стол винаги е много горещ. Сега обаче отговорността е много по-голяма. Ситуацията в момента е доста тежка, но ние няма да се оплакваме, а ще се опитаме да излезем от нея. Искам да върна усмивките по лицата на играчите и да покажем настроение в играта си", сподели Петров на пресконференция преди утрешната среща.

"Много е важно за нас да спечелим утре, дори и да не е с толкова добра игра. Не обичам да коментирам съперниците ни, ще се опитаме да изненадаме Черноморец, дано ни се получат идеите. Сигурен съм, че и те ще се опитат да ни изненадат. Няма лична битка между мен и Херо, аз изключително много го уважавам", допълни наставникът на "сините".

"Вчера Нуно Пинто вече тренира с топка, за него ще решим непосредствено преди мача. Може би ще има леки корекции в състава. Работим в екип и обсъждаме всичко, но крайните решения взимам аз", допълни Петров, който категорично отказа да коментира работата на своите предшественици в Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация