Залог на деня: Кардиф – Дарби Каунти (познат)

12:40
Залог на деня: Кардиф – Дарби Каунти (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 17.04.12г.:



Кардиф се намира в серия от 6 поредни домакинства, в които не успя да запише победа, но въпреки това в момента заема последната позиция в плейофната зона и в оставащите три кръга до края трябва да я задържи, въпреки голямото напрежение, което ще спохожда уелския отбор. Кардиф има две  поредни домакинства до края на компанията и едно гостуване, като и трите предстоящи опонента - Дарби, Лийдс и Кристъл Палас са отбори, които отдавана са се спасили, а няма как и да мислят и за по-предно класиране, предвид точковия им актив и ще играят тези три кръга само за насладата от играта. Кардиф има две точки преднина пред Мидълзбро в борбата за заветното 6-то място в таблицата, като Мидълзбро е домакин също тази вечер на последния и изпадналия Донкастър и победата на Мидълзбро не буди съмнение, макар и при много ниска ставка. Това задължава Кардиф да спечели срещу немотивирания Дарби на всяка цена. Днес има доста срещи с ясно изявени фаворити във Чемпиъншип, но едва ли всички фаворити ще спечелят срещите си, като мотивът да избера точно победата на Кардиф е аналогичната ситуация, в която беше изпаднал Уест Хям преди съботната победа с 6:0, като в адски много домакинства Уест Хям нямаше победа, но с наближаването на края на кампанията се мобилизира, заигра на предела на възможностите си и показа безспорната си класа, което в пълна степен важи и за Кардиф сега, като очаквам днес уелският тим да няма проблеми с 3-те точки и силния финал на сезона да го прати в плейофите със завишена увереност в силите. Голяма част от домакинствата си Кардиф завърши наравно, след като повеждаше в резултата и гостуващите тимове изравняваха в края на срещите, но днес, след като домакините вероятно поведат, Дарби просто няма да намери моралните сили за да изравни предвид липсата на сериозен мотивация за трупане на точки. Гостите имат 60 точки и са почти точно в средата на таблицата. Голяма част от домакинствата си днешните домакини подцениха поради участието им в култовия финал загубен с дузпи от Ливърпул, но всичко вече е минало и погледите сега са вперен изцяло в участие в евентуални плейофи. Кардиф е в серия от три поредни победи над опонента си, като спечели и трите си последни домакинства на Дарби Каунти, а в цялата история на този сблъсък Кардиф има само една домакинска загуба в Уелс от Дарби и то преди доста години. Класата си е класа за и днес очаквам Кардиф да покаже своята с победа тук.

Прогноза: 1, коефициент 1.64

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperSizee
17.04.2012 23:50

Как бързаш да го маркираш, че е познат...Видяхме го спокойно *lol*...Дай да видим какво ще кажеш за утре.

putopalo
17.04.2012 19:45

Много от прогнозите на Сотира излизат Х-ове и мисля че този мач е от тях.

El_Fenomeno_9
17.04.2012 17:09

Определено е много рисков този залог ... Лично като качество на играчите според мен Кардиф отстъпва на доста отбори под него в класирането , но явно уелсците компенсират с много голям отборен дух ! Според мен има къде къде по - сигурни залози , като 1-ца с Хандикап за Мидълзбро , 2 на Саутхямптън , за Шросбъри също не мога да съм мног съгласен , тъй като статистиката за Порт Вейл е силно в полза на гостите , а и Шросбъри и равен може да ги оправи до известна степен , по - скоро 1 на Кроули си заслужава също ! Бих опитал и 1 на Портсмут , мисля че ще спечелят срещу намиращия се в ужасна форма Кристъл Палас , може и Ковънтри да победи , но е малко рисков *beer*

SuperSizee
17.04.2012 14:23

Следя какво пишеш, но не си обяснявам как може да напишеш изречение 7 реда ? *wonder* ... и какво означа " Гостите имат 60 точки и са почти точно в средата на таблицата ". Почти точно или са, или не са. А и тези статистически данни всеки може да ги извади, контузиите и новини за отбора би биха по - добър източник. Макар, че аз също смятам двете единици на Боро и Кардиф за твърди, като и двете бих ги играл и Over 2.5.

greenhool
17.04.2012 14:05

Според мен по-добри 1ци са тези на Рединг и Шросбъри,но все пак времето ще покаже :р

Bashov
17.04.2012 13:36

Атл.Мадрид - Валенсия - ГГ
Сп.Лисабон - Атл.Биобао - ГГ
Б.Мюнхен - Реал Мадрид - ГГ
Челси - Барселона - ГГ
А вие как мислите ?
*smile*

mistral
17.04.2012 14:33

Вчера ти писах моето мнение, ако още един ти отговори и съвсем ще те откажем*lol*. Виж сега - мачовете са в три различни дни, защо не си направиш стратегия да ги играеш ден за ден*wink*

luiz_lfc
17.04.2012 13:52

Би трябвало да излязат единствено за Реал и Баварците не съм сигурен