Младенов получава три милиона лева за селекция, ако ЦСКА стане шампион

10:16
Младенов получава три милиона лева за селекция, ако ЦСКА стане шампион
Стойчо Младенов ще може да направи много сериозна лятна селекция. Но само при едно условие. Ако ЦСКА стане шампион. При това положение клубът ще отдели 3 милиона лева за привличането на нови попълнения, с които да се атакуват групите на Шампионската лига.

ЦСКА ще продължи да се придържа към политиката си да привлича свободни агенти, за който плаща тлъсти комисиони на мениджърите им, пише "Тема Спорт". Справка - Зику и Мораес, които бяха взети със съдействието на Бекали. С бюджет от 1,5 милиона евро за лятна селекция ЦСКА ще може да си позволи привличането на 5 класни футболисти, които са с изтекли договори. Точно така в Борисовата градина дойде и Елиот Гранден.

В случай обаче, че червените пропилеят преднината си и завършат сезона на място, различно от първото, то нещата се променят. Това ще означава сигурна продажба на Жуниор Мораес и раздяла с Райс М'Боли. 40% от приходите, получени за бразилския нападател, обаче ще бъдат вложени в нови попълнения, а останалите ще отидат за подобряване на базата в Панчарево и стадион "Българска армия".

Ремонтните дейности по обектите, които ЦСКА ще стопанисва в следващите 20 години, се залегнали като приоритетна задача пред клуба. За тях през лятото ще бъдат отделени между 1,5 и 3 милиона леба в зависимост от това дали отборът е станал шампион.

Както вече бе обявено, клубът ще направи всичко възможно, за да приведе "Армията" във вид, който ще позволи на отбора да играе предварителните кръгове от евротурнирите и евентуално в групите на Лига Европа на собствения си стадион.

Мораес и М'Боли ще останат в състава, ако ЦСКА спечели титлата, казаха пред "Тема Спорт", запознати с плановете на червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fen_na_juventus
17.04.2012 20:57

Абе говеда защо на тоя Младенов обичате да му викате Тройчо *joking* Ще ми кажете ли защо така му викате *lol**lol**lol*

krasito_d
17.04.2012 12:33

за кво са му тези пари?
отбора всичко си има
само е малко кофти около тия проблеми с допинга...
*goal*

krasito_d
17.04.2012 12:31

била съм им фенка и мисля че цска ще успеят подкрепям ги въпреки че за мен са на последно място
*ball*
*cup*
*goal*
*whistle*

Drakoveca
17.04.2012 11:50

На "Титаните" вече им нямам никаква вяра. Нищо чудно, АКО станем шампиони да разпродадат и останалите по-добри и да изкарат още пари от отбора... *thinking*

nikinik97
17.04.2012 11:44

добри планове прави ръководството но дали ще ги осъществи*thinking*