Канаваро напуска Реал, отива в Милан през лятото

16:33
Канаваро напуска Реал, отива в Милан през лятото
Фабио Канаваро може да продължи кариерата си в Милан. Договорът на защитника с Реал Мадрид изтича през лятото и по всяка вероятност няма да бъде подновен.

След оттеглянето на Рамон Калдерон от президентския пост, преговорите за новия контракт на бранителя зациклиха. Канаваро намекна, че може да напусне "белия балет" и не е изключено да стане част от защитния вал на "росонерите". Милан има нужда от нови попълнения в отбрана, тъй като Паоло Малдини се отказва в края на сезона, а договорът на Джузепе Фавали вероятно няма да бъде подновен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
29.03.2009 08:48

Хмз не го искам Канаваро в Милан едвам махаме Малдини,Фавали а преди Шимич и Костакурта, а сега и Канаваро. Къде са обдихателите,бастуните и пенсионното осигуряване *joking*

wba
28.03.2009 18:53

Не е важно на колко години си,важното е на колко се чувстваш...Има футболисти,които на 32 се отказват.Всичко си зависи от човека

Kalinho
28.03.2009 18:40

идеален е за Милан тъкмо е към края на кариерата си и ще се впише напълно в отбора. С Фавали, Янкуловски, (Малдини нищо че се отказва), Инзаги, Шевченко а и да не забравяме младока Бекъм. Идеален е тъкмо каквито от доста време ги селектира татко Карло (даже вече може да му викаме дядо.)
В италия ако си бил звезда и не играеш за милан като наближиш четерисетте няма пенсия той за тва ще иде знам го аз

berbo17
28.03.2009 17:53

Ееее не! Тич Милан само некви старци копуват после защо не са шампиони.