Батето: Кой ще победи довечера? Не знам, още не съм хвърлял ези-тура

14:56
Батето: Кой ще победи довечера? Не знам, още не съм хвърлял ези-тура
Иван Славков – Батето направи поредният си любопитен коментар преди важния мач на България срещу ЕЙРЕ тази вечер. Според бившия шеф на БФС и БОК, с тези играчи националният ни тим няма как да победи ирландците.

"Не знам кой ще победи. Още не съм хвърлял ези-тура. Ейре не са непобедими, но с тези футболисти няма как да стане. Има липса на самочувствие, което личи от поведението на играчите, колебания ги тресат. Селекционерът върна в отбора разни играчи, които са записали серия от поражения в биографиите си, но стратезите пак ги вкарват в игра. Това не е добра тактика. Проблемът на целия ни футбол и в частност на националния отбор, е на народопсихологична основа. Желанията надминават реалните възможности. Например вие виждали ли сте някой от футболистите да напуска изпотен терена? Това ме безпокои. Все пак много зависи как Мъри ще нареди играчите, но ще спра дотук, за да не ме обвинят, че давам акъл отстрани", сподели за "Новинар" Славков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nakato
28.03.2009 18:53

М да,по негово време не само националите бяха добре и се раздаваха,а и клубните ни отбори играеха по друг начин,а сега първенството ни е боза!!!

Kalinho
28.03.2009 18:51

дам батето е като месия за футбола ни. Междо другото всички казват, че по негово време винаги програмата на националите беше перфектна, за разлика от сега. А и успехи имаше

emo_peleto
28.03.2009 18:09

А бе като се замисля... Батето пияница пияница, ма по негово време май националите бяха по-добри... *joking* А той каквото и да хвърли, три гола на ирландците не им мърдат: Димитър Макриев 2 и един на Благо от фаул...

brisi
28.03.2009 17:44

Ми ти,ако хвърляш монета тя ше остане в вуздуха ве Батенце или ше се падне калъч *lol*

dunavec__
28.03.2009 16:37

Тоз изрод още ли е жив ? Пияница мръсна! *lol*