Перота ще играе на Евро 2008

15:28
Перота ще играе на Евро 2008
Италианският халф Симоне Перота ще бъде напълно готов да заеме своето място във формацията на Донадони за Евро 2008, заяви неговият доктор. 30-годишният играч попадна в разширения списък с футболисти на италианския треньор миналата седмица, а в последствие си гарантира и участието сред 23-та, които ще заминат за Австрия и Швейцария.

Той получи травма в прасеца по време на финала за Купата на Италия в събота вечер срещу състава на Интер и неговото участие без поставено под въпрос. Последната нощ роденият в Англия футболист бе под непрестанните грижи на Д-р Марио Брози, който е убеден, че възстановяването на пациента му не буди съмнение:

"Той се чувства добре. Аз съм обнадежден, след като неговото тяло реагира адекватно на моето лечение", каза Брози.

"Аз останах с него до късно и той се почувства доста по-добре от колкото в събота. Той изпитваше силна болка в прасеца от вътрешната страна на крака. Ние решихме да не продължи своето участие в срещата, защото това можеше да доведе до усложнения."

Донадони ще освободи един играч в четвъртък, когато изпрати официалния списък с 23-та играчи. Най-вероятно бившият играч на "росонерите" ще се лиши от услугите на Рикардо Монтиливо или Алберто Акуилани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geshana
26.05.2008 21:07

вижте как ги разбира момчето колкото повече от РОМА толкожа по добре, жалко че наи добрия футболист за сички времена ФРАНЧЕСКО ТОТИ няма да играе

DuKe_Of_HaZzArD
26.05.2008 19:01

Това, че трябва да се махне един от състава хубаво, ама не мога да разбера защо се чуди дали Монтоливо или Акуилани, естествено, че Монтоливо трябва да махнер Акуилани е в страхотна форма и е незаменим според мен, дори трябва да е титуляр. Ако играят тримата халфове от Рома в центъра за Италия - Де Роси, Перота и Акуилани - тогава отбора ще е непобедим.