Залог на деня: Тромсьо – Санднес Улф (познат)

08:51
Залог на деня: Тромсьо – Санднес Улф (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 15.04.12г.:



Този сезон Тромсьо може би ще бъде най-добрата инвестиция за игра в домакинските си срещи от всички скандинавски отбори и затова продължавам и моята стратегия да предлагам победи за него в срещите на собствения стадион. След като той има две поредни домакинства, като спечели първото и то срещу посредствени опоненти, е излишна загуба на време да търся по-аргументиран и твърд залог за деня. Тази среща ще се играе, както всички домакинства на Тромсьо, на изкуствена настилка, а Санднес тренира и се готви на естествена, като днес вероятно ще има сериозни проблеми с подхода на непознатата за него настилка. Подобни проблеми имаха и предишните два тима гостували тук от началото на сезона Фредрикстад и Стабек и загубиха без да отбележат дори гол. Санднес спечели промоция в изминалия сезон, като финишира втори в долната дивизия, като изцяло домакинските му изяви направиха така, че отборът да се добере до промоция с показатели 12-0-3 вкъщи. Навън Санднес загуби почти половината си гостувания 7 от 15, като показва серозни слабости в отбрана и организацията на играта, когато е гост и не диктува ритъма на игра. Санднес играе за пръв път в своята история във Типелигата на Норвегия и единствената цел е отборът да не изпадне, ако това в възможно. Капацитета на стадиона на Санднес в 3850 места, като само 2260 от тях са седящи и като цяло клубът е доста скромен и далеч от нивото на останалите утвърдени тимове в елита, какъвто е днешният му съперник Тромсьо. Днес той пристига на най-негостоприемния стадион в Норвегия този на Тромсьо и ще бъде притиснат до стената, а в такива ситуации отборът губеше дори във втора дивизия. Тромсьо е основен фаворит за титлата според мен и едва ли ще има проблеми с отбор с толкова скромни възможности като Санднес. Предвиждам лесна победа на домакините.

Прогноза: 1, коефициент 1.55

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petros
15.04.2012 20:16

желко може ли да кажеш от кой сайт го гледаш този норвежец

jelko
15.04.2012 19:24

Това е от един норвежки типстър.А нашето "типстърче" няма да го коментирам!

jelko
15.04.2012 19:21

Мисля,че така е по-добре,а?*lol*

mistral
15.04.2012 19:49

Вярно бе! Днес обаче обаче от ядене и пиене нищичко не прочетох, за съжаление.

jelko
15.04.2012 19:28

Обърни внимание на този норвежец.Усеща ги много.А и пие вода от извора *wink*

mistral
15.04.2012 19:25

Пак щеше да обира симпатии, но шубето си е голям страх, пък има и голова разлика за оправяне*lol*

jelko
15.04.2012 19:19

Sunday 15.04.2012 Tromsø - Sandnes Ulf:

This game will be played on artificial grass. Sandnes Ulf are using natural grass at their home stadium.

Tromsø won 3-0 at home against Stabæk in their latest game, and controlled the game from the start.
Tromsø were 11-3-1 at home in 2011. Ruben Kristiansen (Def 0/0) is the only player with injury problems.

Newly promoted Sandnes Ulf made a 1-1 draw at home to Aalesund in their latest game. Two draws at home, and one clear away loss (1-3 against Brann) so far.
Sandnes Ulf were 6-2-7 in Adeccoligaen in 2011.
Bjørnar Holmvik (Def/Mid 0/0) is injured.
Gilles Ondo (Att 3/1) is doubtful.

No recent mutual meetings.

Tromsø ended 2nd in Tippeligaen 2011, much due to their strong home stats. Sandnes Ulf promoted from Adeccoligaen 2011, and have managed to claim to points at home, but lost 1-3 in their first away game.
Tromsø are one of the strongest home teams in Tippeligaen, and newly promoted Sandnes Ulf can very well get another tough away loss here.

Tromsø (-2.5), 9/10 stakes, odds 4.25@Bet365. Good luck!

BurJisSs
15.04.2012 17:36

добре ся ще ви кажа 1 мач:
Конгсвингер-Тромсдален:Над 3,5 гола коеф. между 2,25 и 2,5
а пък за тоя мач на г-н Сотиров *joking* няма смисъл да го играете 1(много малък коеф.)По добре с хк коеф става 2 и нещо
Ае успех с прогнозите *beer*

cankito
15.04.2012 17:29

Човека дава добри прогнози,само че има хора който не знаят какво да ги правят.Аз например взимам прогнозата на Сотиров и я комбинирам с още една от друг сайт където днес дават 2-ка за ПСЖ и работата става 3 без малко коефицент.И ако иома други идеи ами казвайте ги не мълчете и да чакате на готово някой да ви направи една добра надница

zeddrags
15.04.2012 17:10

тоя георги не се ли сети че с тея ниски коефициенти трябва да познава повече от половината мачове та да има печалба или поне да постне статия кадето да обясни с ква система да се играе та да се изкара печалба от неговите залози*erm**erm**erm*