Боево реми в Дъблин, запазваме шансове за Мондиала

11:40
Боево реми в Дъблин, запазваме шансове за Мондиала
ЕЙРЕ и България завършиха 1:1 в решителната и за двата тима квалификационна среща по пътя към ЮАР 2010. Ричард Дън след центриране на Стивън Хънт още в първата минута откри резултата в полза на ирландците. Стилиян Петров в 74-а се възползва от  чудеснен пас на Радостин Кишишев и изравни.

Въпреки гола през първото полувреме, българският тим бе по-добрият на терена, но Благой Георгиев и Димитър Рангелов пропуснаха от добри позиции. Опасен удар на Стилиян Петров пък бе спасен от Шей Гивън. След гола, тимът на Джовани Трапатони не успя да създаде почти нищо опасно пред Димитър Иванков.

След почивката Роби Кийн пропиля две добри положения за ЕЙРЕ. Българите се опитваха да задържат по-продължително топката, да изнервят противника и в 74-а минута резултатът не закъсня. Кишишев центрира към Стилиян Петров, който след рикошет в крака на Кевин Килбейн изравни.

Ето и най-интересните моменти в срещата по минути:

1-а мин. Кошмарно начало за България. След центриране на Стивън Хънт от фаул, Ричард Дън с глава откри резултата в полза на ирландците. ЕЙРЕ - България 1:0

4-а мин. Чудесен удар на Стилиян Петров бе спасен от Шей Гивън.

9-а мин. Хубава атака на българския отбор е спряна със спорна засада.

10-а мин. Въпреки гола, националният ни отбор по-често владее топката. Нашите се стремят с извеждащи пасове по земя да изненадат защитата на домакините.

15-а мин. Живко Миланов пада за дузпа в наказателното поле на ЕЙРЕ, но изпълнението му е откровена симулация.

22-а мин. Миланов е съборен и контузен от противников футболист при единоборство. Радостин Кишишев влиза на мястото на защитника на Левски.

27-а мин. Страхотен пробив по крилото на Станислав Манолев, пас към Благой Георгиев, но халфът бие слабо от чиста позиция и Гивън лови.


35-а мин. Димитър Рангелов получи хубав пас от Станислав Ангелов, но стреля над гредата от добра позиция.


40-а мин. Българският отбор продължава да бъде по-добрият на терена, но не успяваме да материализираме преимуществото си.

45-а мин. Удар на Ивелин Попов минава встрани.

47-а мин. След две минути продължение, край на първата част с гол преднина за ЕЙРЕ.

Начало на второто полувреме. Велизар Димитров влиза на мястото на Ивелин Попов.

49-а мин. Димитър Рангелов не се ориентира добре при пас към него, Шей Гивън чисти и предотвратява опасността.

55-а мин. Българският отбор овладя инициативата и организира две добри атаки към вратата на домакините.

58-а мин. Жълт картон за Станислав Манолев, който правилно фаулира Хънт и спира опасна контра.

60-а мин. Иванков спасява удар от чиста позиция на Роби Кийн.

66-а мин. Дебютантът Димитър Макриев влиза на мястото на Благой Георгиев.

67-а мин. Оцеляваме! Димитър Иванков спаси удар на МакГийди от добра позиция.

74-а мин. Гооооооооооооол за България!!! Центриране на Кишишев намира Стилиян Петров, който след удар и рикошет в крака на Кевин Килбейн изравнява!!! ЕЙРЕ - България 1:1!

80-а мин. Жесток сблъсък между Рангелов и Дън, нашият е изнесен на носилка, но се връща на терена въпреки болката.

84-а мин. Хубав пас не стига до Велизар Димитров, в ответната атака Кийн пропуска от добра позиция.

92-а мин. Изтръпваме! Дойл стреля слабо с глава и Иванков лови.

93-а мин. КРАЙ НА МАЧА! ЕЙРЕ - БЪЛГАРИЯ 1:1

Съставите на двата отбора:

България: Иванков, Манолев, Стоянов, Томашич, Миланов, Телкийски, Георгиев, Ангелов, Петров, Рангелов, Попов

ЕЙРЕ: Гивън, Макшейн, Килбейн, О\'Шей, Дън, Уилън, МакГийди, Андрюс, Дойл, Хънт, Кийн



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lionelsarta
30.03.2009 13:33

Това хлапе mario1914,нещо няма да се разберем!!!Екипът на winner.bg да обърне по голямо внимание на коментарите на този потребител!!!Или да ме снабди с информация за него за да избегнем неприятностите!!!Благодаря ви за съдеиствието!!!

lionelsarta
30.03.2009 13:19

mario1914,не дей да псуваш така просташки,защото случайно ще те намеря и незнам кво ще се случи с теб!!!В България имат място тези който могат да играят на високо ниво и да не се разхождат по-терена,а да се раздадат максимално,въпроса ми е: какво направиха Телкииски, Миланов,Попов, Стоянов???А на теб да ти серем у устенцата миризлива!!!

MeToDueB
30.03.2009 13:17

Марио .. по-спокойно. Все пак това беше първия официален мач на България и бяхме без основните си футболисти. Ако бяхме загубили, Мъри щеше да бъде разпънат на кръст, защото вика Миланов, на когото е зет, приятеля си Илиян Стоянов .. Топузаков и т.н и играчите му от Литекс. Все пак си мисля, че не бива да влага такива пристрастия, тъй като се видя, една слабост точно на тези футболисти (с изключение на Манолев и Кишишев). Томашич направи няколко инфартни грешки, Илиян Стоянов също .. е зле според мен. Миланов играе, защото няма друг вариант, но и той е зле. Телкийски не го видях на терена въобще. Попов също не го видях, но всеки има слаби мачове все пак. Добре, че не се наложи да пуска Топузаков, че тогава още по-лошо щеше да стане.

Не бива да влага пристрастия, защото от тези футболисти, които вика заради роднински връзки, приятелство и т.н .. само много малка част от тях, се справят добре .. Централните бранители бяха много зле и ме беше страх, като играят с топката.

Но все пак трябва да подчертаем, че и несимпатичния за Мъри футболист - Велизар Димитров, също беше много слаб. Имаше желание, но само с желание не става .. направи доста грешки.

mario1914
30.03.2009 00:25

lionelsarta-омръзна ми да бъда културен.Затова ще го кажа в прав текст*wink*мръзна ми от БОКЛУЦИ като теб,това е България-не е Левски,не е Цецка,не е Гриша,не е отбора на мечтите.Това е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР,момчетата се бориха и си заслужиха 1-та точка,може да не е нищо,но на фона на всички Вас-Боклуците дето ги оплювахте....това е геройство.Защо ли?Защото според Вас (реалистите) трябваше да паднем с 4-5 гола.Да-Ама-НЕ!СТИГА ВЕЧЕ ТАЗИ ОМРАЗА НЕЩАСТНИЦИ!!!!!!!Защото ти си един от многото такива нещастници,които не знаят какво искат.Майната Ви на всички-аз ще подкрепям БГ.нац.отбор винаги,без значение дали начело му ще е Мъри,Къри,Майка ти,Чичо,Бате или на Майка ти ПУТКАТА!!!!!!!!!!Измекяр!!!! Какво искате още?Кажете де?Ти въобще*tongue*ротив Левски ли си? Или против България? НЕЩАСТНИК!!!!

mite80
29.03.2009 23:58

Браво, евала на момчетата. Показаха , че и в България имало футболисти. Но ми е чудно, защо същите тези момчета при Пламен Марков не показваха същата игра. За това , мисля че в БФС направиха правилния избор с Мъри, след като няма пари за хора от ранга на Рехагел и Трапатони. Сигурен съм , че ако играехме както снощи с/у Черна гора и Грузия, нямаше да имаме проблеми и сега щеше да сме с доста по-големи шансове за класиране. Много добра игра на целия отбор и се радвам , че бербатов не игра в този мач, защото на останалите момчета щеше да им е доста по трудно. Той в последните години освен да размахва ръце и да се кара на останалите от отбора, нищо друго не прави. Не е показал никаква игра. Дано се замисли и промени изцяло поведението си в националния отбор. Дано Марто и Божинов се върнат колкото се може по-скоро. Тогава вече наистина ще сме доста по-силни.

lubo_309
29.03.2009 23:08

Поредния луд човек, за който това трябва да е състава всеки мач. *joking* И. Петров, Бранеков, Тунчев, Илиев, Котев, Тодоров, Янчев, Ст. Петров, М. Петров, Бербатов и Лазаров. А иначе аз не знам кой от националните ни отбори последните 10 години е направил добър мач срещу сериозен противник. Може би имаме все пак един мач с Германия 2002 година като бяха вицешампиони и един с Италия миналата година, когато техните футболисти гледаха като облъчени и ги мързеше да ни вкарат гол. С друг голям отбор не знам да сме играли и да не са ни били с много.

lionelsarta
29.03.2009 22:45

този отбор за нищо не става!!!само миризливи Левскари и няколко малумника от Литекс,аре кажете ми ако ни хване сероизен отбор с колко ще ни бие???!!! не може телкииски, стоянов,миланов, иванков и мъри да водят национала,просто не върви!!!доло говеда!!! *evil*

krasenco
29.03.2009 21:23

За информация на всички Кривия го вика и Пламен Марков,но той отказа.За Бербатов мога да кажа,че се видя,че няма кой да вкара гол в мача с Ейре,затова той ни е нужен.

lucky_79
29.03.2009 18:31

Според мен изиграхме един мн-добър мач,независимо от състоянието в което се намира националния отбор,било контузени,наказани и.т.н. все пак шансовете ни са още налице,стига да несе на акаме в сряда срещу Кипър с някой Х иначе браво на Мъри и момчетата за играта и вече е време за няколко поредни победи *wink*

PoRxE
29.03.2009 18:02

Мерси за информацията peshky, не ми беше известна. Относно коментара на Lucas Podolsky, съгласен съм, че без Бербатов останалите се отърсват сякаш от присъствието му и желанието си да подават всяка топка към него, което до момента носеше само лоши резултати. Но все пак за това не е виновен Бербатов, а можеби ниското самочувствие на останалите. Не може да не се съгласим, че той и двамата Петрови са единствените ни играчи, които когато владеят топката вдъхват сигурност в зрителите. Не знам за вас, но аз лично изтръпвам всеки път когато някой от защитата ни реши да владее топката за повече от 2 3 докосвания или скочи в единоборство с противников състезател. Прекалено несигурни в действията си са. Затова и изгубихме топката в центъра в 5-а секунда, за това ни и вкараха гол в 20-та.

idol_bg
29.03.2009 18:01

peshky_.....Кривия наистина отказа тогава,но това беше поради същата причина поради която и Коловати тогава отказа.А именно заради великия ни треньор Стоичков.Не си спомням Кривия да е заявявал че приключва с нац.отбор.Той намекна само че докато Ицата е треньор няма да играе...това е.

peshky_
29.03.2009 17:52

krakra1919 прав си за коментатора спомням си на контролата с Швейцария той каза ето го и началото на мача между Швейцария и Португалия *lol* е какъв коментатор е като не знае кой отбори играят

peshky_
29.03.2009 17:48

PoRxE, Александър Александров - Кривия се отказа от националния доста отдавна до колкото си спомням беше викан преди година две ама отказа

lassitar2
29.03.2009 17:47

Пак се почна с тоя Митко..Я се понапънете малко и анализирайте всичките ни мачове до сега с този от снощи..Открийте 2-те разлики...Ще ви ги кажа,за да не се мъчете.1-вата нямаше го Бербатов..И 2-та най добрия ни мача беше именно снощния..Какво сте го лапнали тоя Бербо...Та ние без него се справихме 100 пъти по-добре отколкото с него..Защо си мислите че ако беше в игра,щеше да направи нещо.Даже съм убеден че играта на ирландците щеше да е коренно различна от снощи.Трапатони знае що за играч е Митко и непременно ще се застрахова..така че стига се го хвалили...Отбора ни показа страхотен дух и себеотдаване и заслужава едно голямо ЕВАЛА.Българи юнаци

idol_bg
29.03.2009 17:46

PoRxE....Абсолютно съм съгласен с теб.Някой замислял ли се е защо когато Кр.Балъков играеше,тея същите звезди....Стилян,Бербо,Марто и Валери играеха супер.Бербо бележеше редовно....Стенли играеше атакуващ халф (където всъщност винаги е била силата му) и също вкарваше много голове.Просто е съвсем различно когато в отбора имаш плеймейкър.Смея да твърдя че ако и сега имахме такъв,спокойно можехме да се борим с Италия за 1-то място.Поглеждайки към версиите за приличен плеймейкър...единствената такава я виждам в лицето на Сашо Кривия.Знам че е на 34 г....но спокойно можеше поне за тези квалификации да помогне,а евентуално и за световното догодина.

PoRxE
29.03.2009 17:22

Аз не проумявам къде им е акъла и на двамата ни наставници досега. Имаме контузени играчи. Вместу да се правят всякакви експерименти с различни играчи, които на всичкото отгоре са в лоша спортна форма, защо не се погледне към родното първенство където имаме ИДЕАЛНИЯ заместник на Марто. Говоря за Александър Александров - Кривия - невероятно силен характер, изключително деен, а за креативността му смятам, че на хората, които разбират поне малко от играта няма смисъл да говоря. Това е най-полезният играч в родното първенство този сезони и богами смятам че точно такава комбинация от футболни качества и силна воля ни е нижна в този отбор. Заедно със Стилиан Петров могат да раздвижат играта ни неимоверно много, но по неясни за мен причини продължават да се викат играчи търкащи пейката или представящи се посредствено в чужбина.

brickbat
29.03.2009 16:34

Мисля, че ЕЙРЕ не показаха нищо повече от българския тим. Представете си ако бяхме с : Г.Петков; защита Ж.Миланов Тунчев Томашич Ангелов; халфове Б. Георгиев Ч. Янков Ст. Петров М. Петров; нападение Божинов и Бербатов. Щяхме да ги смажем *wink* знае ли някои какво става с Цветан Генчев *wonder* той беше доста обещаващ нападател *thinking*

kunz1
29.03.2009 15:45

Защо да е никакъв шанса.Бих казал че зависи от нас Ейре имат 2 мача с Италия и мач повече от нас а и имаме още един директен двубой срещу тях на "Васил Левски".

hausk
29.03.2009 15:26

Никакъв шанс за продължаване към ЮАР.Нека да несе залъгваме

gopeto_101
29.03.2009 15:24

Отборът ни има потенциял!!! Доказахме, че дори и без големите зваеди има какво да покажем. Момчетата играха мъжки и заслужено достигнаха до този резултат. Дори и след кошмарния за нас гол на Ричард Дън още в първата минута, те успяха да се мобилизират и да държат инициативата през почти целият мач. Можехме да се поздравим дори и с заслужена победа ако не бяха големите пропуски на Благо Георгиев и Митко Рангелов през първото полувме. Все пак опитните бойци в отбора изковаха важното реми за отбора (гол на Стилиян Петров след невероятен пас на Радостин Кишишев). Това равенство оставя отбора ни и борбата за второто място. Остава да бадем оптимисти за трудния мач който чака лъвовете в сряда срещу Кипър и да вярваме, че трикольорите ще вземат 3 точки за да гледаме по-спокойно занапред.

rokera_henry
29.03.2009 15:18

Като цяло добър мач изиграхме снощи,макар да не очаквах ,че ще играем добре. И ме кара да си мисля ,че ако в отбора се присъедини и Марто Петров,както и някои от основните защитници и халфове,които са контузени,отборът ни ще е много стабилен..

Lucas_Podolski
29.03.2009 14:54

Много добър мач. Точно както очаквах отбора се сплоти без Бербатов, защото не беше необходимо на всяка цена топлката да бъде насочена към него при всяка атака. Играта на отбора малко ми напомни на Левски през 2006-та. Без да искам да доведа всичко отново до червено-син конфликт. Мъри показа, че е специалист и според мен ако продължаваме така единствената причина да не се класираме ще бъде тежестта на първите 3 мача (по-скоро на 1-вия и 3-тия). Отборът прогресира. От една страна нямаме загуба с новия селекционер, но от друга все още нямаме победа. Да се надяваме, че второто ще се промени в сряда и ще успеем да затвърдим доброто си представяне срещу силен отбор, а не като след Италия....
Успех!!!!

lubo_309
29.03.2009 13:36

Прочетох доста коментари и повечето от червените тиквеници, дето цяла седмица ме убеждаваха, че виждаш ли ирландците играят в Англия и ще ни бият с 3-4-5 на 0, по-добре да си изтрият акаунтите, ако не ги е срам де, но все още не познавам цскар който да се отказал от отбора след 7-1 и 7-2. А единия от тези мачове ми беше 1-вия спомен от родното първенство. Все пак да поздравя отбора за приличния резултат с оглед на многото пробеми, преди и по време на мача. Момчетата играха със много желание, но допуснаха и доста неточности. В сряда ще ги подкрепя на стадиона. Дано да ни зарадват пак. Все пак познах, че ирландците няма да имат поовече футболни достойнства, но факта, че играха с 4 човека повече на стадиона си оказа влияние. На тия съдии им пожелавам да им се родят негърчета. *joking*

komynista
29.03.2009 13:22

СТРАХОТНО първо полувреме.Скоро не съм виждал по-сплотен национален отбор и истински играещи за България момчета.

pukankata
29.03.2009 13:15

За кой пат се получава така,всеки пат едно и сащо.Можем да бием,ама всеки пат неможем да си повярваме.Направо немога да повярвам,и това ми било 1-ят отбор на ЕЙРЕ.А ние с 3-тия отбор ги смазахме.Жалко че ни вкараха такав глупав гол,след груби грешки в защита.

vsk
29.03.2009 12:07

Както и да е.Не мисля повече да си губя времето с хора(ако мога така да ги нареча) като bacardy_breezer които са доста под нивото ми!Продължавай да се развиваш на спокойствие!

angel_hi
29.03.2009 11:45

Играхме добре.Доволен съм-4-ри равенства.Нито сме губили, нито сме печелили мачове.Дали имаме шансове Да, ако в Сряда бием Кипър,а Италия бие Ейре.Други варианти няма.

Doktorut
29.03.2009 11:20

Както казах и преди мача Мъри си заслужи доверието!Незнам защо толкова се критикува защитата при условие, че Ейре бяха тотално блокирани особенно през първото полувреме.Аз единствено съм разочарован от Телкийски,но за сметка на това Манолев игра силно по този фланг!Време е да се спрат критиките по отбора и Мъри и да се окажем силна подкрепа(медийна и фенска)преди мача с Кипър!!!

Futbulfen
29.03.2009 11:11

Вижда се,че в момента нямаме типичен ляв бек на добро ниво..никой не може да се сърди на Живко,който игра на неприличен за него пост.Стара се защото е мъжко момче и даде максимума..но вижте едно е да имаш типичен бек зад себе си и да разчиташ и на него както беше отдясно с Мечо и Манолев .. съвсем друго да нямаш подкрепата на бека както беше случая на Благо и затова отляво бяхме по немощни.Пак казвам в никакъв случай не опреквам Живко,той е перфектен футболист,но просто не е нужно да го мъчат отляво..време е да се огледа щаба за някой ляв бек.Сега може би всички ще кажете Венков,но мисля,че един Занев не е зле като вариянт

Futbulfen
29.03.2009 10:59

Време е наистина да подкрепим наще..особено сега когато направихме силен мач в Дъблин и като никога футболистите се раздадоха! Стилиян Петров бе истински лидер на отбора като беше навсякъде(защитаваше се с отбора,граедеше,разбиваше играта и атакуваше),истински капитан и аз смятам,че Бербатов трябва да му даде лентата въпреки,че не заиси от него .. а колкото до прасетата които напълниха тоя и още много други форуми по нета с тъпите си коментари от сорта:"Иванков е с две леви ръце..","К'ви са тия сини защитници отзад..",Тоя Телкийски няма място в нац.отбор,Тинката бил изчерпан и още по-малко имал място там .."! Е .. къде сте вие сега мишоци гадни с червени очила..пак казвам не искам да се делим поне сега,но дължите едно голямо извинение на Мъри и на момчетата защото играха силно,надиграхме Ейре и отбора показа на критиците "разбирачи",че понякога опита е от доста по-голямо значение..да не говора за т'ва как нямкои хора ни отписаха щом разбраха,че Бербатов няма да играе..е и без манекена успяхме,сега дано и той се размрда и всичко да е окей..айде сички на стадиона в сряда

roommen
29.03.2009 10:55

Добър мач който можеше да завърши както в наша така и в полза на противника ,има напредък в граденето на играта Ст.Петров и Ст.Ангелов дадоха много в този мач ,Ст.Манолев доста се поумори накрая но това е нормално доста атаки имаше в неговата зона.Телкииски и Велизар може да се каже че нямяаха кой знае какъв принос към играта .Б.Георгиев можеше да стане герой и в този мач но уви нямаше късмета беше сам в лявата зона и нямаше подкрепата на полузащитата .Отборът се стараеше да играе като един а не "за един" ...един мач не е достатъчен за да се правят заключения ,но ако продължат по този път може и да видим светлината в края на тунела *thumb_up*

DKS
29.03.2009 09:57

Добра игра стана. Не ми се мисли какво щеше да стане ако Бербатов и Мартин Петров и Валери Божинов .. Щяхме да ги разпилееме

Monty
29.03.2009 09:36

Показахме добра игра и заслужавахме точката ! Ирландците ни надиграха единствено в последните 20 минути на мача , след нашия изравнителен гол . Страхотен мач на Стилиан и Пелето - изнесаха много тежка борба в центъра и то с успех ; Иванков се намеси отлично , когато се наложи и показа , че имаме 2-ма еднакво добри вратари ; Рангелов се бори много , но сам е ужасно трудно ; Кишишев за мен игра перфектно - на пост , на който не е играл , в защита беше отличен , в нападение- полезен (не само заради гола.) ; Разочароваха централните защитници , Телкойски и Велизар , а тоя Макриев да си ходи в израел да не го чувам - той докосна ли изобщо топка ??

fathergeorge
29.03.2009 09:11

Аз казах нещо преди мача. Без Бербо и Марто играхме по - добре от предишните ни мачове. Сега остава да не се подхлъзнем срещу Кипър!

Milan1989
29.03.2009 08:41

Все пак точката е положителна. Макар че съм от Левски искам Кирил Котеж и Иван ИВанов в центъра на защитата... Игор му е минало времето на 30 и косур е Иванов е на 21 , а Котев на 27.
Кишишев става за запълване на дупки, но е малко по-стар и става за запълване на дупки.Иначе добре беше но малко ни трябва още и можем да се класираме.

fawlty_towers
29.03.2009 08:41

Много добра игра на момчетата. Ранният гол обърка сметките, мачът можеше да е в съвсем друга насока...едно голямо БРАВО на Иванков! Разочарован съм от от играта на Благой Георгиев...много слабо. Все си мисля, че Мъри трябваше да извика Камбуров вместо Рангелов. Дано да успеем да победим Кипър, което ще ни е доста трудно - не мислете, че срещу тях мачът ще е по-лесен! Хубавото е , че сме домакини и дано момчетата бъдат подкрепени от пълен стадион. УСПЕХ и само

bacardy_breezer
29.03.2009 08:15

vsk писна ми от глупаци като тебе ,които вместо да се радват на спечелената точка и на добрата ни игра , веднага гледат да се заядат с някой.смешник.

lubo_krika
29.03.2009 07:03

дали сме запазили шансове незнам,но определено ги изтървахме тези нерези.Евала на нашите,играха напълно според възможностите си-кой колкото може.Само им трябва малко повече концентрация при головете,защото днес видях такива.Неможем просто ей така да пропиляваме такива златни възможности.Но евала им за играта днес.Дано в сряда се представят по още по-достоен начин и да започваме вече да ТУПАМЕ наред.Има още какво да се изчиства откъм грешки,но виждам че сме на прав път.Напред българи-ние сме с вас.

Xelikopterr
29.03.2009 07:01

Само искам да кажа, че Иванков, на кой приятен, на кой не, си е заслужил място в националния отбор! Така или иначе, той и Петков ще спорят за титулярното място под рамката на вратата, защото това са двамата ни добри играчи на този пост! Но обръщам внимание на тези, които плюят по Иванков, да се сетят за близкото минало, когато след сплетни и интриги Здравко Здравков напусна тима и ако тогава не беше Иванков (защото Петков не беше показал още класата си), не знам кой щеше да пази за България!
И само искам да добавя, че този вратар беше единственият българин в класация на Евроспорт, включваща Топ играчите на квалификациите за Европейското, в която заемаше престижното 3-то място пред къде по- известни вратари от него!!!

shark2009
29.03.2009 02:14

Абе докато има шансове аз вярвам и се надявам , играчи имаме агитка си имаме трениора ни точен само дано 2009 година да е нашата година , ако не другата и така *smile*

mario1914
29.03.2009 00:51

peshky_ -прочети пак коментарите.Не говоря за теб-обръщам се към теб.Време е да спираш бирата.

arsen
29.03.2009 00:41

Помия?? Върху кой?/България игра според възможностите си и си заслужи точката напълно.За съжаление за нас Разликата от 7т е в полза на Ейре.Въпреки че докрая нищо не се знае ще припомня Че освен Ейре и ние имаме гостуване на ботуша.от което едва ли ще вземем нещо.Следователно:=Ейре трябва в минимум 2 мача да не победят а ние да бием докрай...Как ви се струва *sad*

vsk
29.03.2009 00:41

mario1914 що помия бе пич ако някой е мислил че ще спечелим този мач то просто си е мечтал аз казах и исках х така и излезе.Доволен съм и на това защото национала изпусна отдавна питомното и сега гоним дивото - дано да го хванем.Случвало се е и в 91-вата ли коя минута беше.А съм забелязал че отбори които се излизат от нищото на даден Мундиал правят големи неща.Дано пак да ни се случи след 1994-та година.Успех на нашите в сряда!

mario1914
29.03.2009 00:34

Много спокойно тази вечер,особено след такъв мач.Очаквах доста "помия" да се изсипе?.....Ама така ще да е,като няма Реалисти online *wink*

vsk
29.03.2009 00:34

bacardy_breezer малоумник е на майка ти сина.Тва не беше намек а директно обръщение към теб - галфон да това си ти.Футбола е колективна игра и ако не си забелязал винаги отбора който разчита на колективния дух печели или за да съм реалист почти винаги.За Тинката нямам против,Иванков обаче тцъ не го харесвам и не го искам в национала макар че не аз определям кой да играе и кой не -тая вечер беше на ниво но не е постоянен,именно за това не го харесвам.А ако незнаеш да ти кажа че тия форуми са за изразяване на мнение - което не значи че ако някой не е на твоето мнение трябва да го нападаш и да го обиждаш.Както казах аман от галфони в БГ! *sick*

shark2009
29.03.2009 00:18

Признавам си така е , а и аз искам да отида на мача срещу Кипър ама пък съм на неква екскурзия , хубавото е че поне ще заложа в еврото за Българите , И наще момчета просто ще ги разбият със или без Бербатов *wink*

peshky_
29.03.2009 00:15

shark2009 евала ти че поне си признаваш *wink* ще се радвам ако видя и още такива мнения *smile*

shark2009
29.03.2009 00:13

Абе като видях , че Ботушев (Кишишев) влезе в игра ми стана ясно ,че ще има яко грозни пасове ама после като видех как заигра пича абе просто евала на Кишишев на , Стилиян на Иванков абе на всичките евала добър мач даже можеше и да ги биеме , ама ако не беше тоя крив гол ама толкоооооо крив гол гаден не съм и искал и не искам и се дразнаа *evil* *sick*

peshky_
29.03.2009 00:13

браво на наще ах как ми се иска да ида на мача в сряда *sad* и искам само едно нещо кажа наистина мн четох преди мача всякакви коментари за иванков кишишев и кои ли още не.ето и двамата се представиха достоино и доказаха че имат място в националния.нека бъдем единни и да спрем с всякакви псувни нека се подкрепяме

emo_peleto
29.03.2009 00:12

И все пак аз да се изцепя... СЪДИЯТА Е ******С.. Нарушението при гола на ирландците беше... несъществуващо! С тоя нещастник хем сме от една черга и пак свири повече срещу нас... *evil*

aso_20
29.03.2009 00:11

Браво на момчетата,показаха характер,сърце и умения!Да напълним стадиона.

nakato
29.03.2009 00:08

това е към някой разбирачи по надолу.Нима Иванков не спаси мача,нима Кишишев не се раздавеше напълно,а,лично аз не видях футболист който да не иска да спечели мача,просто шанс едно положение и влезе.те тва им е силата на албиона,ирландия,шотландия ко щете.и ние имахме нашите шансове но такава е играта,поне не загубихме,и все още сме в играта!!!

Val4oOoOo
29.03.2009 00:08

ubieca0000 Паднахме 4-0 а ? Какъв Българин си ти бе. Точно заради такива, като тебе държата ни не върви. Ти можеш само да гледаш и да завиждаш на хората постигнали повече от тебе за мене и може би и за много други потребители тук ти си една долна мижитурка, ти не заслужаваш да се наричаш БЪЛГАРИН !!!! *stop*

Hecepuo3eH
29.03.2009 00:08

Еми аз за гола на ирландите говоря. Даже не го видях, защото още си отварях бирата. Просто нямаха право да ни вкарат толкова рано.

emo_peleto
29.03.2009 00:07

Hecepuo3eH, кой гол е тъп?! Гола на ирландците, или гола на българите, заради който събудих блока и за малко щях да си счупя ръката във вратата?!

Hecepuo3eH
29.03.2009 00:04

Евала на Стилян Петров. Според мен той беше на всякъде. Много добър мач. В сряда очаквам Италия да победи и класирането да придобие по-приличен вид.

Resorter
29.03.2009 00:02

Пътят е ясен. Ирландия пада от Италия (дай боже). Така остава с 11 точки от 6 мача. Ние ЗАДЪЛЖИТЕЛНО бием Кипър в София и бием в следващият си мач. Така ставаме с 10 точки за 6 мача и директен сблъсък с Ирландците отново в София. Лошото е че тук, те могат да си позволят дори и лукса да направят Х, след което спокойно да си вземат оставащите мачове срещу слабаците, което автоматично ни изхвърля от сметките. Успех България!

mario1914
29.03.2009 00:02

Ако спрем да се заяждаме и погледнем реално- според мен играхме зле.Защитата-под всякаква критика, средна линия-"оле-мале", нападение-......????? Имаше ли такова?Но....това бяха футболисти,които много хора ги наричаха със всякакви обидни думи, псуваха ги и какво ли още не. Треньора ни бил всякакъв,момчетата-от кол и въже....този,който го написа да провери какво означава "от кол и въже", а не да пише глупости.Та стигнах до основната си мисъл:Тези "аматьори" направиха 1-1, да видим като се върнат "професионалистите"..... още веднъж едно голямо БРАВО!Нека продължават да правят напук на боклуците дето ги плюят!

emo_peleto
29.03.2009 00:01

Равностоен мач. Като цяло момчетата се раздадоха и играха на макс. Според мен 'новият Бербатов' всъщност беше Димитър Макриев, който и излезе с номер 9. Така Мъри хитро се опита обърка ирландците - Макриев да бъде пазен по-зорко и да освобождава пространства. ... Като цяло показахме характер и запазваме шансове за второто място. Не трябва обаче да подценяваме Кипър и нека Италия бият Ейре! Успех на нашите!

Hecepuo3eH
28.03.2009 23:59

Ебати тъпия гол *sick* . Според мен нямаме нужда от псевдобългари. Иначе преди мача всичко беше против нас, така че и хикса става.

bacardy_breezer
28.03.2009 23:59

vsk малоумник прочети първите коментари от сорта на "Е щом ще играе Тинката ,може да залагате за дузпа в мача" , "Тоя пенсионер Кишипев няма място в национала" , "Щом тоя Некадърник Иванков пази поне 3ка ние в вързана" ... писна ми да чета такива коментари ,за това сега казвам точно тези 2 имена ,които УЖ щяха да ни провалят.И друг път без да знаеш за кво говора не се обаждай иронично ! СТАВА ? *sick*

kunz1
28.03.2009 23:54

Наистина добър мач за наще въпреки резултата,шансове ,казал че всичко зависи от нас ако вървиме без грешка несъмнено ще се класираме поне на баражи

deko1991
28.03.2009 23:52

всеки игра на максимално когато се играе така това се вижда доколко всички са на световно ниво доколкото не с това разполагаме и вървим в правилната

vsk
28.03.2009 23:49

bacardy_breezer браво бе добре че бяха те тримата че иначе ко щяхме да прайм?Яд ме е само че останалите само се разкарваха до Ирландия да харчат пари.Тцъ,тцъ,тцъ останялите стояха и гледаха еееех - галфони колкот щеш в тая България!

Val4oOoOo
28.03.2009 23:48

Кевин Килбане е новия Бербатов. *lol* Вече ми е любим футболист *joking*

cazorla
28.03.2009 23:48

Браво на момчетата,показаха характер,сърце и умения!Да напълним стадиона в сряда!!! *devil*

blackbook
28.03.2009 23:47

Елате все повече хора на мача в София срещу Кипър да препълним стадиона *smile*

denso_90_vn
28.03.2009 23:45

стана добър мач но защо пуснахме тоя гол да му се не види *sad* , иначе БРАВО *wink*

vsk
28.03.2009 23:45

Както и да е важното е ся да разнищим селяните от острова и после4 кото ще да става.Ина4е както казах х ми се въртеше из главата макар и да не е 2:2.Мисля че Бербатов спокойно може да играе с Рангелов.Ще бъдат добър тандем защото ще се допълват.Това което неможе единия го може другия и обратно.Дано Мъри-то да го забележи ако не го е забелязал вече.Успех на острова(на афродита ли къвто там беше) !

peshky_
28.03.2009 23:44

4 мача 4 равни *joking* дано не е фатално и да се класираме

mario1914
28.03.2009 23:44

БРАВО!!!!Запушихте устите на всички боклуци.

theoners
28.03.2009 23:43

Ако така играят и срещу Италия със сигурност ще паднат и след това всичко от нас ще зависи. Дано и късмета да е с нас

bacardy_breezer
28.03.2009 23:42

БРАВО МОМЧЕТАААААА ! ! !Айде сега всички критици да се извинят на Мъри , и на Тинката и Иванков, благодарение на които взехме тази точка !

Crissstiano
28.03.2009 23:41

Браво на наще по-добра игра показаха,а може би и ако нямахме толкова контузени щяхме да вземем 3-те точки,но все пак надеждата остава

peshky_
28.03.2009 23:41

незнам до колко остават шансовете ни но едно нещо харесах от този мач.Наще момчета играха наистина мн добре Мъри успя да вдигне на крака отбора които при пламен марков се пазеше от Грузия както и черна гора наще показаха наистина една добра игра и постигнахме не лош резултат бр момчета бр БЪЛГАРИ

peshky_
28.03.2009 23:26

какво стана с тия дето недоволстваха за кишишев *devil*

Resorter
28.03.2009 23:26

Йеееее, добутахме кълбото до тяхната врата.... или по-точно те сами си отбелязаха *joking*

theoners
28.03.2009 23:24

ади ве къде се скрихте балъце дето оплювахте БЪЛГАРИЯ???????

Joroo_o
28.03.2009 23:22

ХАЙДЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!
ХАЙДЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!
ХАЙДЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!
ХАЙДЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!
ХАЙДЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!
ХАЙДЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!
ХАЙДЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!

*joking*

vsk
28.03.2009 23:20

Айде ся един и на новия Бербатов и всичко ще е наред.Ся тия трябва да се хвърлят напред а тва е хубаво за наша контра.Супееер!

vsk
28.03.2009 23:19

Ето го х-ааааа.Гоооооооооооол.Българи Юнаци!

theoners
28.03.2009 23:15

наще се измориха за съжаление *sad* дано да намерят сили

peshky_
28.03.2009 23:00

страхотно започнаха наще да играят и пресират само така в същия дух и ще ги бием

Pechenqgata
28.03.2009 22:58

deko1991 понеже Ивелин попов е много активен и затова беше сменен...

roommen
28.03.2009 22:52

Добре играят нашите момчета обаче им липсва повечко смелост и твърда игра , просто трябва да повярват в себе си и да не прибързват в отиграванията .Показаха че с комбинативна игра се стига до голови положения .Винаги съм се чудел защо българските футболисти не могат да отправят силни и точни удари в рамката на вратата .А също така от това което виждам съдийте явно подпират домакините , всяка спорна топка се свири за Ирландците и се подминават доста груби влизания от тяхна страна,дори нарушението срещу Миланов в наказателното ,може да не е дузпа ,но ударът в коляното му съвсем не беше симулация.Дано през второто полувреме имаме поводи за радост *thumb_up*

Val4oOoOo
28.03.2009 22:51

bqsa Бате то ако играеха Мартин, Валери и Митко на Ирландците 3ката не им мърдаше, даже можеше да е и с гарнитурка *smile* Да се надяваме че тримата ще могат да вземат участие в другия мач с Ирландия да им покажат как се играе футбол. *tongue*

shark2009
28.03.2009 22:49

Абе когато звездите ги няма играем по добре да ви кажа , и нямаше дузпа там където беше Живко ама все пак нищо второто полувреме ще ги скапеме *wink*

peshky_
28.03.2009 22:49

Val4oOoOo според мен дуспа нямаше имаше наистина контакт ама миланов тръгна да пада по рано ако беше изчакал още малко тогава 100% щеше да има дуспа а иначе ако това положение беше в България дуспа щеше да се свири на секундата *wink*

deko1991
28.03.2009 22:48

Pechenqgata ти тоя мач ли гледаш *wonder* Телкийски и Ивелин бяха по-активното крило бе каде гледаш

Pechenqgata
28.03.2009 22:45

Има някои които през 1то полувреме бяха пулни статисти... ако Ивелин попов и Телкийски не се разиграят малко няма смисал да ги даржи на терена, според мен шанса ни е от статично положение благо да прасне някои гол от пряк свободен или не6то такова...

bqsa
28.03.2009 22:42

Val4oOoОо много си прав.Относно Ирландците много са зле добре за тях,4е го няма Мартин и Богинов щото щяха да го цункат още птрвото полъвреме.Ще ги нама4каме в наи лошия слу4аи раве.В НАИ ЛОШИЯ СЛУ4АЙ

vsk
28.03.2009 22:40

Абе я стига с тия Левски и ЦСКА играе България бе ееей.Няма Левски и ЦСКА има играещи,можещи и не-играещи и неможещи.Нашите играят добре и се надявам да вкарат някой гол,обаче за целта ще ни трябва още един нападател.Мисля че ще се напънат и през второто полувреме да вкарат ранен гол но дано тоя път да не успеят!Айде наштеее!Май без звездите играта е по добра,момчетата се раздават то се вижда.

Val4oOoOo
28.03.2009 22:38

Т'ва с техния гол беше чис късмет. А и там като се контузи Живко за мене имаше 1000 % дуспа. Незнам кой беше играча на Ейре, но доста сериозно изрита Миланов през краката. А и много ви се моля стига се деляхте на Чорбари и Говедари, дайте 1 път всички да сме заедно да сме Българи. БЪЛГАРИЯ ПРЕД ВСИЧКО !!!!!

shark2009
28.03.2009 22:36

Лелее абе тия Ирлансците ако не беше тоя ранен гол можеше и още може да ги биеме !!!

bacardy_breezer
28.03.2009 22:34

Няма що много са "добри" ирландците...Играеме им без 5 основни играча и пак ги смазваме.Те за цяло полувреме направиха 1 атака и гол Дори нямаше фаул , Стоянов по-чисто от това нямаше как да изчисти.Квото и да си говориме , българите сме страшни каръци ....

Pechenqgata
28.03.2009 22:34

Те освен гола нямаха друга реална голова опаснот общо взето играхме по добре през 1то полувреме но какво от това падаме с 1 гол...

NotUsed
28.03.2009 22:30

Никакъв Фал нямаше съдята не видя положението чист шпагат на Коловати

theoners
28.03.2009 22:26

Дали е левскар или цскар няма никакво значение. Важното е да играе от сърце и това го правят в момента

bqsa
28.03.2009 22:26

Браво на нашите добре играят,само тоя ранен гол.Мамка му *evil*

theoners
28.03.2009 22:23

Той Мъри има голям избор нали да не би да разполагаме с един куп звезди. Големи сте нещастници.

Joroo_o
28.03.2009 22:15

Мога да ви кажа само ЧЕ ДОКАТО ИМА ЛЕВСКАРИ КОЙТО ДА СА В НАЦИОЛНАНИЯТ НИ ОТБОР НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ „ ДЕЙБА и ТЪПОТО МЪРИ, МНОГО Е НЕКАДЪРЕН!!!!!!1 УСПЕХ ВСЕ ПАК НА ЛЪВОВЕТЕ!

panko96
28.03.2009 22:07

Забравих да кажа нещо. Ако ,все пак, паднем с по-малко от 5 гола е добре. Поне няма да е както при Сърбия.

panko96
28.03.2009 22:05

Е, сега, все пак издържахме цели 35 секунди без гол. Та това си е постижение *lol*

vsk
28.03.2009 21:59

Обаче нашите играят много добре нищо че губи засега,ако продължат в същия дух само хубави неща ни чакат-ДАНО!

peshky_
28.03.2009 21:49

36 сек нз защо след това центриране си помислих само не гол сега то и стана *sick*

vsk
28.03.2009 21:46

Мали - мали като им гледам състава просто жална и е майка.Дано да бъркам но едва ли!

torres_2222
28.03.2009 21:41

Прочетох достатъчно коментари тази вечер и е време да се настаним и да проследим това , за което говорихме ! Успех на България !

torres_2222
28.03.2009 21:39

Няма да е добре бе , човек ! Нищо друго освен 3 т. не ни удоволетворява ! Бием или не бием ! Бием .. 50 % се класираме , не бием ли .. ше видим световно на 36 . *stop*

blackbook
28.03.2009 21:36

Мача ще бъде мн. интересен един X ще е добре за нас

blackbook
28.03.2009 21:34

А и мача за Ирландия е на живот и смърт *stop*

torres_2222
28.03.2009 21:31

blackbook .. а бе , вие не разбрахте ли , че освен 3 точки не ни устройват ! Наще тряа се раздават до пълен предел !!! Просто знаят к'фо ги очаква ... !!! Сега е момента да се докажат тея пусти футболисти ... тряа да докажат , че отбора ни не е само Бербо и Марто !! Тряа всички с дружни усилия , с раздаване ДА ГИ ОТПЕРЕМ ЗДРААТА ТИЯ ИРЛАНДЦИ !!! *smile* Кфо да не са испанците , да не са италианците ? Т Р Я Б В А Д А Б И Е М !!! *evil*

vsk
28.03.2009 21:30

И аз съм на мнението на Petro ама ко да се праи с такижа треньори такива отбори.Изненада все пак не е изключена но да бъдем реалисти.Аз много се надявам на един х и то незнам защо ми се е забило в главата 2:2 като не виждам кой от нашите ще вкара.Както и да е,дори и да паднем няма да е трагедия с тоя национал.Така че да викаме българи юнаци и да подкрепяме нашите опък каквото сабя покаже! *thumb_up*

lubo_krika
28.03.2009 21:27

ако бях в България щях да сложа 20 лева на точен резултат-1-2.Но да видим накрая дали щях да загубя.Успех юнаци ние сме с вас.

blackbook
28.03.2009 21:26

На мен не ми пука дали ще взема някакви мизерни точки няма да завърши мача толкоз и си е мое решение клко ще си го пиша мача, ако искам и 0:5 мога да го пиша *stop*

fathergeorge
28.03.2009 21:20

@blackbook,

Брат , неможе да се наречеш българин ако даваш прогноза 4:0 за Ейре. Една птичка - пролет не прави. Това , че го няма Бербо , не значи , че трябва да отписваме мача.

blackbook
28.03.2009 21:19

Ще е добре да гледаме отбора как играе е да стискаме палци, а не да се псуваме *stop*

blackbook
28.03.2009 21:14

офф мн. си тъп shady_lp с такива пролеми в състава едвали ще бием, ще е добре да вземем точка

shady_lp
28.03.2009 21:08

този коментар се отнася специално за blackbook и ubieca0000.
Абе хора мисля че никои не желае мнението на такива черногледи бастуни,които сигурно си нямат и хал-хабер от тази велика игра и с такива коментари само целят да се направят на много разбиращи.Аз лично съм на мнение че каквито и проблеми да има в националния отбор ,ние трябва да го подкрепяме,все пак сме българи.Какво друго ни остава освен надеждата.

0:2


НАЗДРАВЕ ЗА ПОБЕДАТА

Kalinho
28.03.2009 20:45

бербо не е отбора. А и така може да се каже, че ще имаме по разнообразна атака и по непредсказуеми ...
Остава ни да се навяваме и да се радваме след мача

blackbook
28.03.2009 20:42

Аз казах 4:0 без бербатов и още мн. играчи сме нищо искам да победим, защото ще ни е мн. трудно надявам се да победим обаче.. *sad*

Kalinho
28.03.2009 20:39

дам 1:2 или 1:1 и сме на мондиал. Все пак какви са Ейре, какви успехи мат, че все забравям да не са световни шампиони или ...

fathergeorge
28.03.2009 20:37

1:2 !!! Биеме ги тия , изнасяме Кипър и .. Welcome to Mondial 2010 *wink*

Kalinho
28.03.2009 20:34

ubieca0000 браво и на твоя коментар. Винаги националния отбор е имал нуждата от подкрепата на феновете. Особенно такива като теб който бас хващам, че не са стъпвали на стадион и само са чували, че съществува велика игра наречена футбол

XeaR
28.03.2009 20:16

Българи Юнаци ! айде шампиони да полеем случая *wink*

Kalinho
28.03.2009 20:15

кой тренъор ги дели бе?
тоя дето викаше чорбарчета и ни биеха с по шест гола и още две дузпи и дозина положения или този който успя да зголби що годе някакъв отбор с който да играем прилично и да имаме някакъв шанс.

dunavec__
28.03.2009 20:13

Това е последния шанс на сегашното поколение да се реализира! Сега или никога! 12 години без световно са твърде много време...
Напред лъвове! Докажете че сте по-добри! *devil*

FLY_I
28.03.2009 20:12

как да спрат да се делят на чорбари и говеда,като треньора на нац. отбор ги дели

Kyle_XY
28.03.2009 20:05

Здравейте!!!Дано нашите направят нещо...(1:1) колкото и оптимистично да гледаме...трудно ще измъкнем и точица...но халфовата ни линия (според уинъра) е супер ....евала на С.Ангелов и компания *wink* успехи

Pechenqgata
28.03.2009 20:03

ехеееее 4:0 да не играят Ейре и лихтенщайн бе кво напрай ти на искара ебаси овчарите. Ножа е до кокала нямаме право да губим мача!!!

ivailo_zizov
28.03.2009 19:56

Ще бием центъра 2 пъти, дано само ирландците го бият 3 пъти

Cristian0
28.03.2009 19:50

iotto112 хаха Иванков ДАЖЕ е на нивото на Гошо така ли? А като бяха и двамата в Левски кой беше титуляр и кой беше твърда резерва ??? Не помниш ли ? *wonder*

shark2009
28.03.2009 19:45

Ще ги биеме като нищо , както Сърбия ни би нас на техния терен така ние са на Кроук Парк ща ги бием двойно *joking*

Kalinho
28.03.2009 18:58

Според мен само Топчо трябваше да е на мястото на Илиян Стоянов. За мен е по класния а и е по добре сработен с Томашич имат доста години зад гърба си заедно, а и мача с Швейцария игра доста по стабилно Илиян направи няколко грешки.
Мисля си преди Илиян Стоянов играеше като бек и даже халф защо не го пробват от ляво а пак Живко ще се мъчи там, след като така и така не извика ляв бек. Даже и Станислав Ангелов може да играе като ляв бек ама верно, че тогава ще има дупка в центъра.

emo_peleto
28.03.2009 18:04

Спокойно! Ще ги бием... Айде - българи юнаци!!

lubo_309
28.03.2009 17:22

Много сте ми смешни, особено някои експерти, с мненията си. Заради Гошо сме имали 3 точки до сега. Интересното е, че той игра само един мач, с Грузия. Иначе мнението ми е, че Велизарчо трябва да е титуляр. Според мен е по-добър от Мечо. А това до колко руското първенство е по-добро от това на Израел е ясно на всички, въпроса е, че едните които са играли в Русия имат по един, два официални мача, и то те са след като е бил изготвен списъка на отбора, а тези в Изреал си играха доста мачове през същото време, за това смятам, че е нормално да се предпочете футболист, който се знае много добре в каква кондиция е. Все пак Мъри каза, че е извикал тези, които му харесват. А както знаем прословутата фраза, на който не му харесва да д*ха супата. *joking* Ще приключа с едно българи юнаци, и... за победа и пак победа, ние пием само за победа

stef_sh
28.03.2009 17:03

спрете да се делите на ЦСКА и ЛЕВСКИ в националния отбор ... ние сме БЪЛГАРИ така че трябва да вярваме в националите без значение кой ще играе и кой не!!!

П.С. цесекар съм но не ми е приятно да чета коментари от сорта на "щом има левскари значи ще паднен" или "щом има цесекари значи ще паднем" Няма да паднем ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ !!!

Doktorut
28.03.2009 15:04

Супер смешно е, че някои чорбета не харесват отбора заради бившите Левскари в него!Голяма мъка,че не извикали В.Илиев и Котев.На тези момчета им беше даден шанс миналите квалификации и резултатът не беше добър.Да не говорим че Марков незаслужено пренебрегваше някои от сините футбулисти!Нека спрем да се делим на сини и червени и да подкрепим отбора!!!Как искате да имат самочувствие тези играчи като всеки ден четат по медии и интернет сами негативни изказвания по техен адрес!!!

iotto112
28.03.2009 14:45

отборът е горе долу добре , но зашитата малко ме съмнява *stop* а относно двамата вратари : петков няма да играе заради контузия а иванков е възможно най добрия заместник той даже е на нивото на гошо!

Victory_90
28.03.2009 14:30

ужас с този състав не можем да бием и Лихтенщаин *angry*

bacardy_breezer
28.03.2009 14:25

А бе а Гошо Петков ? И той ли няма да играе *sick* Ако не беше той досега можеше и 1 точка да не сме спечелили , на него се дължат 3те точки , не изцяло ,но основно на него.Въпреки това смятам ,че и Иванков ще го замести подобаващо. *stop*

rusev11
28.03.2009 14:17

А за Иванков да не говорим.По добре Кишишев да пази.Няма такава издънка като Иванков.

rusev11
28.03.2009 14:15

Защитата ни е трагична,как може изобщо да вика "топчо",а Валентин Илиев не?Какво на израел първенството е по силно от руското ли?Освен това "топчо"на мач по 1 2 фрапантни грешки ако не направи няма да е той.Вивдам че зане качествата само на бившите левскари ама да се загледа малко малко.Чавдар Янков никаде не го видях.Ще играе ли изобщо?

Futbulfen
28.03.2009 13:17

Не е трагичен .. освен т'ва в момента е най-доброто,предполагам си чорбарче не е трудно да се познаете *sick*

Petro
28.03.2009 13:15

Според мен стартовият ни състав е трагичен !!!