Гардове вадиха патлаци, за да спасят Роналдиньо

09:15
Гардове вадиха патлаци, за да спасят Роналдиньо
Най-големият виновник за отпадането на Фламенго от Копа Либертадорес е Роналдиньо, смятат феновете на тима.

Телохранителите на футболиста трябваше да вадят пистолети, за да го пазят. След мача с Ланус (победа с 3:0, но елиминиране на Фламенго) двадесетина запалянковци критикуваха играта на Роналдиньо и я оцениха като "срамна". В един момент привържениците блокираха колата на Диньо, а клубният автобус бе замерван с камъни. Гардовете на звездата извадиха пистолети във въздуха, за да спрат тълпата.

"Не смятаме да критикуваме политиката на клуба, а само играта на Роналдиньо. Играта на Роналдиньо не може да се хареса на никой, който разбира от футбол. Той не уважава клуба и не играе, както може. Майсторството на Роналдиньо е в миналото, а сега той се държи непрофесионално. Играчът, който е най-добре платен и който трябва да бъде пример на младите, няма достатъчно уважение към цветовете и фланелката на Фламенго. Особено ни боли от слуховете, че след загубата от Емелек си е направил парти и скара с приятели", пише в писмо на запалянковците на най-популярния бразилски футболен клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

valioarsenal
15.04.2012 22:55

Феновете на Юнайтед сте жалки Рони е велик играчи винаги ще бъде !!!

holigan4e
15.04.2012 15:40

ЕМи ето до какво водят лесните жени алкохола и парите *wink* Иначе той си остава най - големия лудак. Няма Пеле , нема Марадоня , Меси или Кр. Роналдо. Дон Динио е най - добрият за винаги.

panew
15.04.2012 11:36

Може и да не играе с такъв хъс като в миналото, но беше ФЕНОМЕНАЛЕН с топка в краката, наслаждавах се когато го гледах. *beer*

Jack_19
15.04.2012 09:30

Рони като го гледах там на една контрола на Бразилия играеше много зле,но остава завинаги ВЕЛИК !

forgetxx
15.04.2012 09:26

Роналдиньо сега е боклук !

monte_carlo
16.04.2012 02:34

По-голям боклук от тебе няма ! Рони е само един-ВЕЛИК ! А тези фенове на Фламенго са яко зле...