Залог на деня: Ривър Плейт – Уракан (познат)

19:41
Залог на деня: Ривър Плейт – Уракан (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 14.04.12г.:



Поредно домакинство за Ривър Плейт в първенството на втора дивизия на аржентинския футбол, в което тимът излиза след загуба в изминалия кръг навън и има какво да доказва. Изминалото гостуване навън Ривър Плейт загуби доста злощастно, защото след като изоставаше в резултата, получи право да изпълни наказателен удар от единайсетте метра, обаче Кавенаги пропусна да се разпише и да изравни още през първата част. След точно три минути защитникът Фунес Мори получи червен картон и така Ривър се оттегли на почивката с 10 човека и пасив в резултата. Така Ривър Плейт затвърдиха моите думи писани в рубриката, че на тимът сляпо може да се гласува доверие само в домакинските срещи и че именно заради изявите си навън Ривър не е безапелационен лидер още сега. В потвърждение на моите думи се оказва, че днес победата за домакините няма алтернатива заради домакинското предимство, слабият опонент, а и не на последно място заради пораждането на евентуално недоволство от страна на феновете. След слабите изяви навън и загубата в изминалия кръг Ривър се оказа на 4 точки от първото място, като е с равни точки с третия тим в таблицата Килмес, а се оказа и само на две точки пред четвъртия Росарио, което към този момент поражда леко съмнение в безпроблемната промоция на гранда. Хуракан изпадна от елита миналия сезон и като всички изпаднали тимове изживява това събитие доста тежко. Хуракан е само на 5 точки от изпадане, но се представя доста колебливо навън със 7 загуби в 14 мача и само 4 победи като гост. Хуракан е обречен да се бори за своето оцеляване, а едва ли срещу съперник от подобен ранг ще успее да открадне точки, а и грандът е в ситуация, в която няма накъде да отстъпва. Ривър няма загуба в последните си 5 мача с Уракан, като е спечели последните си четири с този опонент и днес по всичко изглежда ще бъде петия с поредна победа за Ривър.

Прогноза: 1, коефициент 1.60

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
15.04.2012 12:27

До коментар [@comment 1046388] от [@user Antoni753]:

Ами аз я взех на 1,95 и след 10 сек. вкараха първия. Ти няма ли да си оправиш клавиатурата?*lol*