Стивън Джерард бил модерният Боби Чарлтън

12:16
Стивън Джерард бил модерният Боби Чарлтън
Големите футболни специалисти често обичат да сравняват настоящи и бивши играчи. Тери Венебълс откри прилика между Стивън Джерард и Сър Боби Чарлтън, пише "Сън". Според Венейбълс, халфът на Ливърпул е съвременното копие на легендарния англичанин.

"Рафаел Бенитес и Фабио Капело са късметлии, защото имат Джерард в отбора си. Той е най-модерният еквивалент на сър Чарлтън. Точно като него, и Стиви играе на няколко позиции в националния отбор. Боби действаше вляво, в дясно и почти навсякъде в полузащитата, както и зад нападателите. Изглежда историята се повтаря и със Стивън Джерард. Той играе на доста позиции в националния отбор", коментира Венейбълс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFCk0mAr_8_9_14
02.10.2009 10:31

Да паднем, за да видите най-накрая какво е да си най-добрия отбор? Това ли имаш предвид? Ако е това - скоро време няма да стане *wink*

roxete
28.09.2009 19:34

shark по-добре замалчи и отивай да си пишеш в статиите за Мангалчестер *stop*

SG_favorit_
04.04.2009 16:17

Боже, колко злоба имало по света!!! А ти явно си най-добрият, но в простащините, а?!? Като не можеш да изкажеш нормално мнение за тази статия, поне не пиши просташки коментари, ако обичаш!

shark2009
28.03.2009 20:53

Джерард да го духаш брат , ти не си най добрия футболист за момента ти си никой , дано те осъдят и затворят поне за година докато Ливърпул паднат , а Манчестър се издигнат