Залог на деня: Арброут – Форфар (загубен)

13:08
Залог на деня: Арброут – Форфар (загубен)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 13.04.12г.:



Арброут заедно с Каудънбийт водят жестока битка за първото място във втора дивизия на шотландския футбол, защото в това ниво на футбола само първото място дава право на директна промоция. След последния кръг, в който отборът на Арброут победи като гост прекия си конкурент Каудънбийт, разликата между двата отбора е само четири точки в полза на Каудънбийт. Лидерът във временното класиране Каудънбийт в този кръг е гост на последния Стрълинг и едва ли ще допусне грешна стъпка след загуба в миналия кръг от прекия си конкурент и за Арброут остава единствената възможност да победи днес удобния Форфар Атлетик и да остави интригата жива. Арброут победи и в двата последни мача отборa на Форфар, като последният сблъсък беше през февруари отново на стадиона на днешния домакин и резултатът беше 4:1 за Арброут. Домакините днес имат най-силното нападения от всички тимове в таблицата и не пропускат да се разпишат във всеки мач дори по няколко пъти, което ги прави и втория най-добър домакин, а гостите са вторият най-слаб гост от всички и са само на две точки от последното място. В последните си 4 домакинства Арброут неизменно е вкарвал поне по два гола във всеки двубой, докато гостите от Форфар в последните си 5 визити имат 2 точки. В изминалия шампионат Арброут спечели промоция от трета дивизия по безапелационен начин и по всичко изглежда ще се опита и този сезон да се изкачи с още едно стъпало във футболната йерархия. Клубът е добре осигурен от финансова гледна точка и няма да е изненада, ако изпревари Каудънбийт, защото може доста бързо и успешно да подготви селекция, която да приляга на тим, който ще играе в първа дивизия в Шотландия. Въпреки, че се намира в по-ниска дивизия в състава на Арброут в момента се подвизава национален състезател, макар и на Тринидад и Тобаго и това е основното острие на тимът - нападателят Колин Саюел. В халфовата линия на домакините изпъква безспорно най-известният им играч Брайън Кър, който игра в доста тимове в Англия, като преди години се подвизаваше дори в Нюкасъл, като всичко това е показателно за класата и намеренията на отбора на фона на останалите в тази дивизия. Арброут по всичко изглежда върви по стъпките на вече несъществуващия, но доста нашумял преди години шотландски клуб Ф.К. Гретна, който между 2004 година и 2006 година спечели няколко промоции и от трета дивизия се изкачи до първа, като чрез купата достигна и до международни изяви. Причината за подобно развитие при Гретна и сега вероятно при Арброут е една и съща и тя в добрите финансови възможностти и амбициозен президент. Арброут е един от двата тима с най-малко загуби в първенството 5 и макар и да е новак в тази дивизия е безспорно по-квалитетен от тима на Форфар и очаквам днес да надделее категорично. Този мач в компанията на задължителната победа на Шефилд Юнайтед дава възможност за отлично увеличаване на вложените ресурси, дори доста над удвояването им.

Прогноза: 1, коефициент 1.72

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BurJisSs
14.04.2012 19:07

не ме интересува мача като разбрах защо е бил отложен направо ужас

cankito
14.04.2012 18:26

Бирмингам Сити 2:2 още един гол моля

cankito
14.04.2012 18:21

сега и този пускайте на обрат Arbroath FC
0-1 (0-0) Forfar Athletic

cankito
14.04.2012 17:49

Шефилд Ю. и тях ги пуснах на обрат 2.80 коеф

cankito
14.04.2012 17:49

Бирмингам ги захапаха хайде успех дружино

cankito
14.04.2012 17:45

пробвай единицата на Бирмингам 5.50 коефицент

BurJisSs
14.04.2012 17:32

някои може ли да погледне мача Пескара-ливорно и да ми каже какво става,защото съм го играл 1 ,а пък ма4а беше 0-2 първо полувреме и го прекратиха и сега не знам дали коеф. ми става единица или го губя мача.Мерси предварително!!!

mistral
14.04.2012 19:06

Коефициентът ти е 1.

cankito
14.04.2012 17:25

Този път обрата на Ливърпул при 6.00 коефицент добре ми дойде

BurJisSs
14.04.2012 15:02

ари скрий се с тез мачове е за арброут коеф. в еврото е 1.6 ,а за шефилд ю е 1.2 като ги умножиш става 1.92 коеф.Бахти смешника си чесно по добре избери някой мач с 2 коеф. отколкото тея двата *joking**joking**joking*

mistral
14.04.2012 14:00

От последното изречение става ясно, че за днес октоподът прогнозира два мача в права колонка. Другият е Шефилд Ю.- Лейтън-1.

forsberg
14.04.2012 13:40

Такъв отбор Аброут няма пише се ФК Ъброут *lol*