Трапатони четка Благо, биел фалове като Пирло

10:56
Трапатони четка Благо, биел фалове като Пирло
Селекционерът на ЕЙРЕ Джовани Трапатони изчетка подобаващо халфа на Българския национален отбор Благой Георгиев. Италианският спец сравни играта и класата на футболиста с качествата на Андреа Пирло. След контузията на Димитър Бербатов, според Трапатони най-сериозната опасност за ирландската врата идва от играча на Терек Грозни.

"Георгиев е един от най-добрите изпълнители на преки свободни удари въобще. Той е добър, колкото Андреа Пирло", сподели Трапатони.

Наставникът на ЕЙРЕ коментира и случващото се в националния отбор на България в месеците преди квалификациите. Трапатони смята, че назначаването на Станимир Стоилов за селекционер на първия ни тим е оказало положително влияние върху играта ни.

"Българите смениха своя треньор и стила си на игра. Срещу Швейцария те бяха много по-агресивни и са отбор, който пресира много здраво. Резултатът от мача със Сърбия бе в един напълно различен период. Смяната на треньора доведе до положителна реакция от страна на играчите”, смята треньорът на ирландците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DKS
28.03.2009 14:43

Честно казано момчета и аз разчитам само и единствено на Благой Георгиев. А Пирло е един огромен играч и едно ли има като него друг !

Futbulfen
28.03.2009 13:20

Принципно Благо е скромно момче и играе колкото му позволяват възможностите,но за жалост само за пряк свободни става..секи играе с т'ва което има в арсенала си *wink*

La4kata89
28.03.2009 12:14

той не е най-добрия играч на терена само защото Бербо го няма...той дори и да играе Благо пак е най-добрия,заедно с Марто винаги се раздават на максимум , тичат,борят се до последната минута..ама само 1-2 човека..как да стане ?

Mallorca
28.03.2009 11:10

тои е по добар и от Пирло но просто не е имал шанса да играе вав голям отбор като Пирло *sick*