Залог на деня: Льо Ман – Амиен (познат)

18:13
Залог на деня: Льо Ман – Амиен (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 13.04.12г.:



В тази среща целта пред домакините от Льо Ман е една и тя е победа на всяка цена. Усилията, които положиха домакините в последните срещи са похвални, и сега те са с равни точки с първия отбор, който е извън зоната на изпадащите този на Льо Авър. Само головата им разлика пречи на Льо Ман да е извън опасната зона. Амиен има само теоретични шансове за спасение, като по всичко изглежда няма и моралните намерения и физическите сили да опита финален щурм. Преди в изминалия кръг Амиен да завърши наравно 1:1 с Метц вкъщи беше в серия от 3 поредни загуби и общо погледнато в последни си 10 срещи има само 1 победа. За нови победи вече е почти късно, защото остават малко кръгове до края, а и отборът нямат необходимия капацитет. Ако изключим Амиен, то всички останали тимове замесени в битката за оцеляване имат своите шансове, като в този кръг със сериозно преимущество се ползва, именно отборът на Льо Ман. Освен, че е домакин на най-слабия тим в дивизията и на най-слаб гост като цялото в първенство Амиен, то Льо Ман ще може да се възползва и от това, че някои от преките конкуренти, ако не и двата Льо Авър и Булон ще загубят точки, защото играят помежду си. С победа тук Льо Ман може да изпревари доста голям брой отбори, защото отборът в момента е с 36 точки а тимовете до 12 място са най-много с 38 точки и ако днес Льо Ман събере 39 точки, освен увеличения точков актив ще натрупа голяма доза самоувереност и ще все напрежение в доста свои съперници с изкачването си в таблицата. Льо Ман загуби последните си две домакинства срещи новозабогателия Монако и преди това срещу един от фаворитите за промоция Реймс, но преди това беше в серия от 3 поредни домашни успеха. Днешните домакините ще разчитат да се спасят предимно на срещите на собствения стадион, защото навън участват в тройката на най-слабите гости с 10 загуби в 16 гостувания и домакинствата за тях са безспорен приоритет този сезон. Днес посрещат най-удобния съперник в таблицата и при завързаните сблъсъци на другите отбори замесени в битката за оцеляване трите точки ще имат фундаментална стойност. Селекцията на домакините е доста интернационална с играчи от Нигер, Норвегия, Бразилия, Хайти и вратар и капитан на отборът от Габон и е трудно да се повярва, че с такава международна селекция отборът  ще изпадне и от втората дивизия на Франция след като тимът преди точно един сезон се състезаваше дори в елита на Франция, а миналата година изпусна промоцията в елита само заради головата си разлика при равни точки с Дижон.

Прогноза: 1, коефициент 1.99

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cankito
14.04.2012 11:14

Айнтрахт допусна две поредни грешки от отбори който са от зоната на спасяване -оцеляване но дали това бяха грешки или нещо друго не се знае ще допусне ли отново това срещу днешния опонент и ако има уговорки както казваме, и отбора няма други амбиции да ходи в по горния ешалон отново е възможно

cankito
14.04.2012 10:58

Весели празници на всички.Сега ще се изкажа по въпроса за познаването на мачовете,не искам никой да обвинявам или да хваля никой не ни задължава да играем това което пише Сотиров,но ето какво правя аз когато имам съмнения( не ги играя). Но има нещо много специално в неговите прогнози и по това можете да се ориентирате към печалбите.Иска се и следене на коефицентите разглейдане и на други сайтове и чак тогава залагане.Приятни празници на всички.

billy_944
14.04.2012 10:27

Пак на косъм...ей т'ва е мач..три червени картона и пет гола особено последния доста драматичен в 93 минута..Браво на Г-н Сотиров дано да завърши седмицата така успешно *smile*

green88
13.04.2012 23:00

Аз направо.....Може ли Виборг да ме издънят....водят с 2:0, за капак ги изравняват в продължението..........

Lfc4life
13.04.2012 22:54

хахахаха 3-2 в последната с 9 души хахахахаха

Lfc4life
13.04.2012 22:51

нямаш един познат мач :@
спри да даваш прогнози!!!!!!!!!
Само подлъгваш хората,които играят с пари!!!
Защо го правиш :@ Спри СЕ !!!!!!!!!!!!

Stepenwolf
13.04.2012 18:57

аз пляснах Монако пък, ще ги видим какво ще направят на 2,90 *smile*

PoIoGaVo
13.04.2012 22:19

Монако сега имат богат собственик и ще гледа да ги вкара в Елита и аз често ги играя дано да излезнат *wink*

BurJisSs
13.04.2012 18:29

в еврофутбол коеф. 1.45 тука 1.99 голям смех *joking**joking**joking**joking**joking*

El_Fenomeno_9
13.04.2012 18:20

И аз ги гледах тез френските , днес пак има доста , които силно клонят към 1-ци и като че ли точно Льо Ман се откроява най - много , все пак те не би трябвало да имат проблем с оставането си в лигата , като дори би трябвало да се борят за тройката , но явно там има някои вътрешни работи ... Избрах да играя за Льо Ман и Льо Авър , дано не съм сбъркал с избора си *beer*

efc27
13.04.2012 18:24

Колега внимавай със Льо Авър-Булон, гостите изгубят ли и този мач, вече официално ще са поели към Дивизия Национал.