Залог на деня: Олимпия Асунсион – Емелек (загубен)

16:11
Залог на деня: Олимпия Асунсион –  Емелек (загубен)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 13.04.12г.:



Това е среща от група 2 на Кола Либертадорес. Тук Ланус вече се е класирал като първи отбор, а за втората позиция спорят другите три тима, като Олимпия е основният фаворит за него. Олимпия Асунсион в момента се намира на втора позиция в групата, но при равенство днес и победа на закъсалия Фламенго в срещата с класиралия се Ланус, може да отпадне. Подобен развой е малко вероятен предвид някои обстоятелства свързани със срещата между Олимпия и Емелек. Копа Либертадорес представлява интерес само за Олимпия, не и за Емелек, като за да продължът напред домакините разчитат на изявите си пред собствена публика основно и кражба на някоя точица навън, както стана и до тук. В Асунсион отборът спечели и двете си домакинства в групата, а навън с огромен късмет измънка точица от намиращия се в слаба форма Фламенго, след като изоставаше в резултата и така Олимпия се оказа със 7 точки и едно домакинство в запас днес срещу Емелек. Гостите могат да се класирам само и единствено при победа тук, което може да се случи наистина доста трудно. Еквадорските отбори се справят трагично в гостуванията си, като Емелек не прави изключение, след като загуби и двете си гостувания до тук в турнира, който не е приоритет за него. Вече съм споменавал в рубриката, че Емелек ставаше шампион след изиграването на редовната част на първенството в Еквадор, но с голяма доза малшанс пропусна да затвърди превъзходството си и след допълнителните мачове, след като губеше финалните битки доста злощастно. С привличането на нападател като Фигероа гостите целят да наложат доминация единствено в първенството и най-после да се окажат краен шампион. Резултатите им до тук в този турнир ясно показаха тези намерения и днешният двубой ще се окаже просто излишен за тях предвид предстоящото тежко гостуване на еквадорската Барселона. От началото на настоящия сезон Емелек е гостувал 5 пъти в първенството и вече е загубил 2 пъти, като в изминалия сезон на първенството в Еквадор въпреки, че завърши първи Емелек загуби 8 от 11 гостувания и затвърди тенденцията си да бъде спохождан от остри проблеми при визитите и в шампионата. Олимпия Асунсион е миналогодишният шампион на Парагвай, като до момента няма загуба в новото първенство с 8 победи и 2 равенства в 10 срещи. В домакинското си представяне Олимпия в първенството е с почти 100% успех, като има 5 победи от 6 мача при едно реми и 11 отбелязани гола. В състава на домакините има куп парагвайски национали, като Рикардо Ортиз, Хулио Касерес и Карлос Паредес. В отбрана изпъква и името на бившия уругвайски национал Адриано Ромеро и класата на тимът е безспорна, а нивото им е по-високо с няколко пункта в сравнение с това на Емелек, който е фактор само в първенството на на Еквадор. Преди един сезон тези отбори се срещнаха два пъти при разменено гостуване, като и двете срещи бяха спечелени от Олимпия Асунсион и очаквам това да се случи и днес.

Прогноза: 1, коефициент 1.70

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

killerkala
12.04.2012 23:55

не се съмнявам че олимпия са по солиден отбор НО за мене мача е опасен за игра щото може и 0 на 0 да свърши и да се прецакат и

El_Fenomeno_9
12.04.2012 17:07

Олимпия е доста по - класния тим , миналата година 2 пъти ги биха за Копа Судамерикана и загубата в първия двубой от групата бе по - скоро случайна и плод на силното домакинско предимство , което имаха Емелек ! Не вярвам да изпусне мача Олимпия , но като го гледам тук , взех да се съмнявам *party*