Електричката: Лудогорец имат комплекс от нас

08:23
Електричката: Лудогорец имат комплекс от нас
" Лудогорец имат комплекс от нас", заяви ветеранът в състава на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров по повод финала за Купата между двата отбора.

"Смърфовете" победиха Литекс с 1:0 и ще спорят за трофея с тима от Разград, който отстрани Септември Симитли с 4:1.

"Заслужавахме победата, стана хубав мач. Дойдохме за победа и я постигнахме. Това беше най-важното. Сега се стараем да вземем Купата", започна Електричката.

Той направи и доста интересни коментари за главния рефер Таско Тасков.

"Таско е добър съдия, стига да иска да свири, може да свири перфектно мача. Не искам да коментирам. Имаше две-три спорни положения. Трябваше да изгони Бодуров рано за втори жълт картон. След това си оплеска работата и изгони Даксон за нищо. Важното е, че победихме, съдията остава на заден план", продължи Лазаров.

Той се закани и на Лудогорец.

" Лудогорец имат комплекс от нас. Там ни отмениха гол, в Пловдив ги бихме и в една контрола направихме 1:1. Срещу тях играем добре и ги предпочитам пред Септември Симитли. Където и да е мачът съм сигурен, че ще има поне 10 000 наши фенове. Невероятна публика, просто е удоволствие да се играе пред такава", каза още нападателят на пловдивчани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

docs
12.04.2012 09:57

А кои бяхте вие, че да имат комплекс от вас и колко пъти сте играли с тях, че да го имат? Много бързо забравиха в Пд , че този отбор отдава се беше разпаднал и беше преустановил участието си в професионалния футбол и добре, че ония мутри от Кюстендил - Велбъжд и после Левски Кюстендил от Кюстендил се преместиха в Пловдив, че го съживиха този отбор...

bvb_fan55
12.04.2012 15:25

И то за едно лято.Това е евала на Домусчиев че им направи стадион,отбор но забравя нещо.Че и да излезнат в Европа най-много един лесен съперник да елиминират после ще дойде някой силен преди групите.А Лудогорец няма никакъв коефициент в Европа просто защото никога не е играла там..

madmaxxxx
12.04.2012 10:59

По тази логика кои бяхте ВИЕ? Някво отборче със цветиста селекцийка от различни натирени футболисти, което набързо набързо "прелетя" В и Б групи за да почне да се цели в шампионска титла на А... само че нещо тока им свърши баш преди края.... типично за изкуствено отборче направено без традиции, набързо и претупано....