И Арсенал на опашката за испански национал

12:05
И Арсенал на опашката за испански национал
Отборът на Арсенал се присъедини към съставите на Атлетико Мадрид, Виляреал и Севиля в борбата за подписа на Де ла Ред. Юношата
Берн Шустер заяви, че харесва играта на футболиста, който е включен в отбора на "Ла Фурия" за Евро 2008, но знае, че играчът има своята цена.

Арсен Венгер възнамерява да разговоря с борда на директорите в Арсенал относно евентуалните преговори с Хетафе за привличане на техния футболист. Сумата, която се очаква да бъде предложена от страна на "топчиите" надхвърля 10 милиона евро.

Това едва ли би се отразило върху бюджета на лондончани, които се разделиха с Матю Фламини, а сега се очаква и Александър Хлеб да напусне "Емирейтс".

Атлетико също желаят да привлекат испанският футболист, като се надяват на успех с оглед добрите връзки, които имат с "белия балет". Де ла Ред изигра ключова роля за своя отбор през изминалия сезон, което не остана незабелязано от шампиона на Испания и другите европейски грандове.

От щаба на Реал Мадрид обмислят варианта да си върнат обратно футболиста, като му бъде даден нов шанс през следващия сезон. Това би усложнило още повече евентуалния му трансфер извън Иберия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация