Залог на деня: Литекс – Локо Пловдив (загубен)

13:16
Залог на деня: Литекс –  Локо Пловдив (загубен)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 11.04.12г.:



В последните години всички от българските грандове, който изостава в първенството, компенсира това със съсредоточаване на сили в турнира за Купата на България. Този сезон точно това прави и Литекс, макар да има и шанс да се добре до евроизлаз и през първенството. За Локомотив спечелването на квота за участие в Лига Европа е по-скоро програма максимум, докато за Литекс програма минимум и очаквам това ясно да проличи днес. Всички знаем колко са силни домакините на собствения си стадион в Ловеч и с каква мотивация играят, когато срещите им са срещу софийските отбори или с ключово значение за участието на отбора в европейските турнири. Още след назначаването си за старши треньор на Литекс Христо Стоичков заяви, че поема този отбор, именно заради малкото оставащи мачове от турнира на Купата на България, защото те са най-краткия път до участие в международни срещи, а и в личностен план най-лесно ще донесат трофей на родна сцена за легенда като Стоичков, който все още няма спечелен трофей като треньор у нас. Днес Локомотив освен, че ще бъде гост и ще бъде лишен от домакинското си предимство, на което той се осланяше до тук в надпреварата, ще бъде и с куп проблени около състава. От него отпадат трима ключови титуляри за днес. Централният защитник Танко Дяков е трайно контузен, универсалният Валери Георгиев, който беше подготвян за негов заместник, си изкара червен картон в миналия мач и няма да вземе участие и отбраната на Локото, която освен, че ще бъде под постоянно напрежение, ще бъде и в адски експериментален състав. Младият Бисеров или опорният халф Витанов ще са централни защитници, заедно с твърдия титуляр Бенжелюн или друг експеримент, левият защитник Венков да бъде централен, а Йошев въпреки малкия си игрови опит и този сезон да стартира отляво на отбраната. Атаката също ще е доста отслабена, след като централният нападател Карвальо няма вземе участие също заради контузия. Локомотив се доказа и този сезон като посредствен гост, а и едва ли на чужд стадион ще сработи тактиката му до тук с множество фалове около пенала на противника, центрирания и мелета в наказателното поле или добра игра с глава. Още повече, че знаем как ръководят срещите съдиите, когато домакин е Литекс, а днешният рефер е Таско Тасков, който е родом от Ловеч. Литекс по традиция няма проблеми в подобни домакинства и печели с лекота, а Стоичков колко и слаби тактически възможности да има, поне е доста респектираща личност и отличен мотиватор, което дава отражение и на отбора. Едва ли ще бъде проблем за играчи като Георги Миланов, фаладжията Христо Янев и бившия проекто бразилски национал Никасио да преодолеят рехавата отбрана на гостите и да класират Литекс на финал. Почти няма случаи изобщо, в които Литекс да не спечели две поредни домакинства, в предишното отборът едвам стигна до 2:2 срещу отбор като Миньор и то с помощта на дузпа в края на срещата. Отборът на Литекс не в пропускал да участва на финал, ако в полуфинала е бил домакин и днес няма да е по-различно.

Прогноза: 1, коефициент 1.62

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperSizee
12.04.2012 00:55

След хубавите мачове които позна да се спреш на тази пародия, А група не си заслужаваше *wink* ... Имаше далеч по - хубави предложения от това. Успех, дано скоро направите статистика да видим как се движиш.

Poiree
12.04.2012 00:00

Почти няма случаи изобщо, в които Литекс да не спечели две поредни домакинства, в предишното отборът едвам стигна до 2:2 срещу отбор като Миньор и то с помощта на дузпа в края на срещата. Отборът на Литекс не в пропускал да участва на финал, ако в полуфинала е бил домакин и днес няма да е по-различно. *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* И ТИ СИ КАТО ОНЯ ОТ ВИЦА ОщЕ ВЯРВАш В ДЯДО КОЛЕДА ТУРИСТ *lol* *lol* *lol* *lol*

tarantin0
11.04.2012 21:05

сотирка 2 пъти даваш прогноза против Локомотив и 2 пъти губиш, сам си прави изводите!

BurJisSs
11.04.2012 21:00

писна ми вече се таквиз мачове слагам дет ма е..т от секде.Играл съм на 3 фиша айнтрахт франкфурт на един 1хк на друг 1 полувреме на трети над 2.5 и сичко ма дъни бахти простотията *angry**angry**angry*

sydney
11.04.2012 21:08

еврофутбол не е за китайци!

sydney
11.04.2012 20:57

ахахахах тъпанара пак се опитва да преебава*joking*

Contev
11.04.2012 19:11

За мен мача е Х. Трудно залога е голям, особено за Локомотив, който ако загуби доста трудно ще успее да се класира за Европа. И двата отбора няма да рискуват много, много. Днес има доста други хубави мачове с подобни коефициенти Интер, Парма, Валенсия, ако коефициента е около 2 ще си заслужава, но при 1,62 НЕ.

NK4_88
11.04.2012 17:42

Тези Литекс са ТРАГИЧНИ ! Мача в никакъв случай няма да е 1. Даже ще е 2 !!!!

r3s53c7
11.04.2012 17:34

Х мача и в продълженията Литекс ще вкарат победен гол *smile*

vasunaited
11.04.2012 16:37

НЯМА ДА Е 1-ЦА ! Можеби няко Х ми се вижда най-вероятен *smile* Локото не са за подценяване !

gugugaga
11.04.2012 15:42

Мача е 2:1 за Литекс със много съдийски подаръци в това число и дузпа

Kotov
11.04.2012 15:16

СПоред мен факторът е КОКО Динев и ГРиша Ганчев и те решават колко ще е мача и да го мислите хората вече са го измислили *smile*)

Bookie
11.04.2012 17:48

Адски си прав!Те вече са решили как е мача.Моето мнение е ,че ще врътнат нещо тотаджийско ... Примерно 0:0 на почивката и над 3,5 краен.

mistral
11.04.2012 14:43

Мачът е спорен по принцип, освен това има още неща, които би следвало да се вземат под внимание при тази прогноза. Първо, не се знае дали точно в купата на България се цели Литекс. Второ, много е възможно при тези административни проблеми на ЦСКА вторият в първенството да играе за ШЛ, а Литекс затваря първенството с мач именно с това Локо. И трето - все пак е мач за купа . . . . А, има и четвърто*lol*-октоподът май няма познат мач за купа (но това не знам дали е + или - , защото все някога трябва да спечели.

ddc_c
11.04.2012 13:57

Х,( 1:1 )Дузпи и Локо Пд *thumb_up**beer*

VasetoVIP
11.04.2012 13:40

Аз дори си мисля, че Локото може да продължи (Х2). Затова го пропускам тоя мач. *smile

stanbe
11.04.2012 13:36

как то4но пък този ма4 избра бе.Сигурен Х 1:1 и продължениа