В Интер бесни от поредния запой на Адриано

21:00
В Интер бесни от поредния запой на Адриано
Ръководството на Интер е било бясно от поредната изцепка на нападателя Адриано, пише торинското издание "Тутоспорт".

Вчера "императора" отново попадна в светлината на прожекторите, когато бразилския вестник "Екстра" разкри за грандиозен купон в къщата на футболиста, продължил дванадесет часа. На партито присъствали куп известни манекенки, няколко футболисти от "селесао" (само Робиньо е упоменат поименно), огромни количества алкохол, както и един от емблематичните травестити в страната на кафето.

Спортно-техническото ръководство на "нерадзурите" обмисляло за пореден път да глоби футболиста за неспазване на режима, като Жосе Моуриньо бил много разочарован от постъпката на своя играч, тъй като именно "специалния" възроди кариерата на скандалния нападател на "Сан Сиро".

"Получи се страхотен купон. Адриано е майстор при организирането на подобни събития. Аз пристигнах там към полунощ и стоях почти до сутринта", разкрива модела Фабиана Андраде, за която се говори, че преди време е имала мимолетен романс с Диего Марадона.

"Просто поканих няколко приятели, с които не се бях виждал от дълго време. Все пак това бе моя почивен ден и в него мога да правя каквото си поискам", коментира случая Адриано.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN
03.04.2009 18:48

то може за тва да го наказват от Интер *joking*

nar
28.03.2009 09:47

Водят с цели 7 точки, нека му отпуснат края, какво толкоз. Лошото е, че Адриано отново се е проявил, като егоист и наместо да покани всички е запазил манекенките само за себе си. Кофти пич!