Съжалявам за провокациите срещу Ливърпул

15:01
Съжалявам за провокациите срещу Ливърпул
Президентът на испанския шампион Реал Мадрид Висенте Болуда призна, че съжалява за провокативните си думи по адрес на Ливърпул преди 1/8-финалните мачове на двата тима в Шампионската лига.

Тогава Болуда показа непоклатима увереност, че "Кралския клуб" ще победи убедително английския си съперник, а изходът от 1/8-финалната двойка ще е ясен още след първата среща. Прогнозата на Болуда обаче не се сбъдна, а Ливърпул продължи напред след общо 5 безответни гола.

"Случи се точно обратното на моите изказвания тогава. Единственото, което мога да направя сега, е да се извиня. Просто исках да настроя нашите фенове оптимистично. В този момент почти настигахме Барселона в класирането, исках да укрепя вярата и на футболистите", каза Болуда. Той потвърди, че през лятото ще се откаже от управлението в клуба.

"През юни ще представя точен отчет за дейността си начело на клуба. Искам да си тръгна от Реал с чувството за изпълнен дълг. Смятам, че в тежки за отбора времена, успях да помогна частично да бъдат преодолени проблемите на тима и да се възстанови благоприятната атмосфера", добави Болуда

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация