Испания започва подготовка за Евро 2008

11:30
Испания започва подготовка за Евро 2008
Отборът на Испания, който ще вземе участие на Евро 2008 ще се събере в понеделник за да започне своята подготовка. Старши треньорът Луйс Арагонес реши да даде кратка почивка на своите футболисти, което отложи с няколко дена тренировъчния процес.

"Ла Фурия" са сред отборите, които започват най-късно своята подготовка, както и последния, който ще пристигне в Австрия и Швейцария. В своята група те приемат отборите на Русия, Швеция и Гърция.

Всичките 23 играчи ще се съберат пред главната сграда на Испанската Футболна Федерация в понеделник следобед, преди да проведат първата си тренировка. Арагонес ще трябва да се погрижи играчите да се завърнат бързо към същността на нещата. За целта отборът на Испания ще проведе двуразови тренировки вторник, сряда и четвъртък, след което ще отпътуват за Хуелва, където в събота играят приятелски мач с отбора на Перу.

Рубен Де ла Ред продължава да тренира на облекчен режим, докато Сеск Фабрегас и Андрес Иниеста са с леки мускулни травми. Целият отбор без Икер Касияс и Серхио Рамос се събра миналия понеделник в Мадрид, за да разговарят за това, което предстои пред тях.

След като изиграят двубоя си с Перу, "Ла фурия" ще изиграят още една приятелска среща с отбора на САЩ на 4-ти юни в Сантандер, а на 5-ти летят за базата си по време на Евро 2008 в Инсбрук.

Отборът на Испания:

вратари: Икер Касияс, Рейна, Палоп

защитници: Серхиo Рамос, Пуьол, Капдевиля, Арбелоа, Албиол, Марчена, Фернандо Наваро

халфове: Шави Алонсо, Маркос Сена, Шави, Иниеста, Де ла Ред, Силва, Касорла

нападатели: Серхио Гарсия, Гуиза, Виля, Фернандо Торес

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация