От ЦСКА призоваха: Щом искат, нека ни закрият!

00:09
От ЦСКА призоваха: Щом искат, нека ни закрият!
"БФС да отидат да пасат овце някъде. Ако ЦСКА толкова пречи на футболния съюз да ни закрият", коментира разгневен единият от собствениците на ЦСКА Иво Иванов.

След победата на "армейците" над Светкавица Търговище, Иванов ядосано отвърна на изявлението, което малко по-рано БФС публикува към феновете в сайта си по повод зададените към тях въпроси от страна на ЦСКА. Шефът на "червените" определи действията на футболната централа за случая с Присо като неадекватни.

"От няколко дни се коментира, че има война между нас и футболният съюз. За нас това не е просто футболен съюз, за нас това е секция на Ку-клукс-клан. Днес качихме един клип в нашия сайт за безпрецедентното отношение на делегата, който яде кюфтенца и се радва. В доклада му не е написано, че към Присо има расистки изказвания и че е провокиран. Присо не беше агресивен на терена. Направи една смешна постъпка, но ясно се вижда, че не е посегнал да удари някой. Нямаше адекватни действия. Присо беше арестуван в тунела. За какво? Защо е необходимо 4-5 полицая да му извиват ръцете. За останалите скандали БФС публикува днес декларация. Мислех да говоря на юридически теми, но след като професорът по право Георги Иванов успя да излъже БФС, аз няма какво да кажа. Не очаквам реакция. След като Гонзо може да излъже цяло БФС, където има 50 или 100 юристи, че е играл в три клуба, не мога да очаквам реакция от тях. Да отидат да пасат овце някъде. Ако ЦСКА толкова пречи на футболния съюз да ни закрият. Омръзна ни да ни плашат – "мълчете си, ще ви вземем лиценза, това ще направим с вас" и да ни канят като любовници на тайни срещи. Футболен клуб ЦСКА казва: "Стига!" Ние като ръководство, ако бяхме плашливи нямаше да сме тук, а в Беласица или в Светкавица. Надявам се, това което казвам да го чуят господата от футболната централа. Аз съм омерзен от тях", каза Иванов пред журналистите.

Освен това той коментира и случаят Анисе и лиценза на клуба.

"Искам да си комуникирам с БФС с документи. Ако сме сбъркали да извадят документ и да кажат, че не сме прави. Да престанат да се крият зад смешни аргументи за някакви декларации. Ако грешките се повтарят само към един, а другите се наказват сурово, значи това не е грешка. Когато тръгнахме да картотекираме Анисе, знаехме че има известен риск и например да бъде наказан един мач, но чак такава безпринципна позиция не сме очаквали. Това е гавра с ЦСКА. Ние и останалите отбори допринасяме за нивото на футбола. Ако са решили да го няма, нека го няма. Не се притесняваме за лиценза. Аз лично знам точно какви са правилата за даване на лиценз. Ние изпълняваме правилата и няма защо да се притесняваме", завърши Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FIGHTERA
12.04.2012 01:44

хахаха сините говеда пишат за успехи в Европа хахахаха.Абе говеда,с вас всеки се подиграва.Цяла Европа ви преписа името "ЕВРОИДИОТИ".Срам сте за България и нямате място тука.Чупите Националния стадион,футболистите ви карат с фалшиви шофьорски книжки,собственика ви е мафиот и бивш агент на ДС,продавате футболистите си в Турция,правите Антирекорди в Европейските клубни турнири и пак пишете.Толко ли сте тъпи,че не може да разберете какво посмешище сте? Нямате акъл ама поне не го показвайте.

ioga08
10.04.2012 18:52

Този снощи с очилата не прочетох името на интервюто по канал 3 направо се излагаше с неговите глупости.Н.Дори БФС-то ги търпи много.Защо изгоних Пирин и Ботев за няма нищо в което футболистите да са виновни че някой не плащал телефоните.Цска-то още с Мездра си заслужаваха да ги изгонят.Ами вчера Бандловски ощи първото полувреме трябваше да види червения цвят,но нали е от Цска и национал го вардят

tapaka2222
10.04.2012 15:26

И да ни закрият и в група да ни пратят пак ще дойдем мишки селски да закрият тоз утрепан отбор левски където пада от миньор селски типове където се мислят за отбор и онзи израелски мустакат баткоф където лиже дупета на турци

ioga08
10.04.2012 18:56

То май Цска пада от селски отбори ...

ioga08
10.04.2012 18:55

Батков нали ви е адвокат и вас ви спонсурира турчин така че по добре е когато не се рие че пада на гърба Л...

levski1911
10.04.2012 12:56

Закривай кочината-спаси БЪЛГАРИЯ.

manutd_forlife
10.04.2012 18:49

е, ако ние си тръгнем, положението в България, ще е още по-зле и вие сго знаете това.

MANBARJUV
10.04.2012 15:19

Ако закрият ЦСКА тогава вие на кого мястото все ще заемате с подмолните си игрички за да се уреждате да излагате България в Европа? Вярно е, че трябва да се закрива, но трябва да се закрие този обор за прости, рогати добичета - Лефски, който срами България и се подиграва най-нагло с паметта на най-великия Българин! Дори и турците не са се подигравали и не са унижавали толкова Апостола, колкото го правите вие, сини, мръсни, анадолски крави!

likata
10.04.2012 09:49

Сто да не започнем на чисто да по ритаме малко във В група
Нека збъднем малко сини мечти.
Само се притеснявам от Батков да не получи инфаркт от радост
*joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking*

FIGHTERA
10.04.2012 01:09

Единствения отбор,който трябва да е закрит е Лефски поради простата причина,че е турски и излага името на Апостола всеки път.Те са срам за футбола и нямат място в българското първенство.

PIMPDreamS
11.04.2012 16:41

да бе, верно, кой е тоя "отбор", дето завършва 2 ПОРЕДНИ години на последно място в Лига Европа ? Познай що пада коефициента на България ? Сигурно заради четвърт финалите на Левски, или участието им, като ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор в групите на Шампионска Лига ???

Johan_Cruyff_14
10.04.2012 15:53

Хм, вие да не би да сте играли въобще в ШЛ?!

MANBARJUV
10.04.2012 12:27

Играе? Ти май наистина си едно заблудено, тъпо, рогато добиче щом на това му казваш игра! Да запишеш 6 поредни загуби от 6 мача при голова разлика 1:17, да те наричат ЕЛ ДЕБИЛ и ЕВРОИДИОТ, да ти се подиграва целия футболен свят и ти да се гордееш с това...определено трябва наистина да си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КУХ!

Devastation3
10.04.2012 11:03

Да, със сигурност Левски излага България като играе в ШЛ и Купа на УЕФА! Ама то с прости хора не може да се спори.

totality_we
10.04.2012 03:12

Абсолютно! *smile* Вън сините турци от България! *smile*

jelko
10.04.2012 00:44

Да ги пратят във В група им стига.

dobrev64
10.04.2012 00:21

де тоз късмет. само ревете като вдовица да х-й.кой ви пречи и с какво. стиго тоя присо. ако бяхме в нормална държава и поегне на полицай досега да търка нара в затвора а вие ревете. имате ли задължения- ИМАТЕ. ами платете ги и тогава ревете. колко отбора разсипахте като им взехте футболити без да плащате - само с голи обещания. хайде валете червените очила и не се подвеждайте по няколко лумпена.

popi84
10.04.2012 00:20

Де късмет де, от кога се молим за Бг футбол без комунистическите отрочета!!!

manutd_forlife
10.04.2012 07:16

ти искаш всички отбори които са над твойто отборче да се закрият, нали?

martin_lfc
10.04.2012 00:21

Аз се моля за български футбол без ЦСКА и Левски *joking*