Залог на деня: Росарио – Индепендиенте (познат)

21:03
Залог на деня: Росарио – Индепендиенте (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 10.04.12г.:
 


Ставките за домакински победи в дивизии, където има доста тимове, които се борят за промоция, често са не толкова високи, но поне излизат в доста си голяма част. Второто ниво на аржентинското футболно първенство, където кандидатите за промоция са доста, също не прави изключение. Там силните домакини рядко грешат и именно от там идва моя мотив да ги предлагам по-често. Росарио Сентрал е страхотен домакин без загуба до тук и с 9 победи в 13 срещи. С победа днес домакините ще съберат 50 точки само с 2 по-малко от Килмер и Ривър Плейт и ще могат доста по-ясно да гледат към промоцията. Росарио изтърпя един сезона на изгнание във второто ниво на аржентинския футбол, след като изпадна пред сезон 2009/2010 година, а миналата година завърши в средата на таблицата на тази дивизия. Този сезон въпреки силната форма на лидера Институто Кордоба и присъствието на Ривър Плейт в този ешелон Росарио е решен да се бори за участието си при най-добрите за другия сезон. Индепендиенте Ривадавия се спаси доста трудно от изпадане в рамките на изминалия сезон и този няма да е по-различно. Гостите освен, че са посредствен домакин, са и най-слабият гост до тук в кампанията, като са загубили 8 от 13 гостувания при само 1 победа. Росарио допусна равенство в последното си домакинство 2:2 и днес всички играчи ще бъдат пределно мотивирани да наваксат пропуснатите точки, а това е още един факт, който дава увереност на предложението за домакинска победа. Росарио е добър домакин с насочен поглед към по-горна дивизия, а Индепендиенте има сериозни затруднения навън и всичко освен безпроблемна домакинска победа ще бъде истинска изненада. Отбраната на Росарио се организира от може би най-известния играч на отбора Матиас Леки, натрупал популярност с екипите на Атлетико Мадрид, Лацио и Селта. Преди два гостувания Индепендиенте гостува на друг фаворит за промоция на отбора на Килмес и загуби катастрофално с резултат 1:7, а какво ли ще му се случи днес?

Прогноза: 1, коефициент 1.58

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
09.04.2012 21:48

Aз пробвам Фулъм да вкара над 1,5 гола-2,75 коеф. бет365

mistral
09.04.2012 23:43

Вторият е на косъм!!!

koleto_is
09.04.2012 21:48

Ако станат станат, пък виж аз бира предпочитам да слагам вместо вода *beer**wink*

koleto_is
09.04.2012 21:32

колкото за мача горе може да се пробва и 1 хк за Росарио

koleto_is
09.04.2012 21:26

Реймс-Клермон - 1 хк
Фулъм-Челси - 2 хк
Спортинг-Бенфика - Х хк

с 10лв в Еврофутбол 44 коефицент

koleto_is
09.04.2012 22:02

Ами не виждам да пише кой е за този сайт така, че аз просто пиша какво съм играл и не искам да ангажирам никой с прогнозите си. А ти като си УИНЪР напиши си прогнозите, за да те видим.

killerkala
09.04.2012 21:56

ахахахахахх лелелелеле ти ебаваш ли много си смешен скрии се некаде и повече неедей пиши тука не си за тоя сайт ти си Луузър

jelko
09.04.2012 21:34

Трудна работа!Като пускам такъв фиш слагам и една чаша вода в хладилника.*joking*