Залог на деня: Тромсьо – Стабек (познат)

17:36
Залог на деня: Тромсьо – Стабек (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 09.04.12г.:



Всички знаем колко на север домакинства и какъв домакин е Тромсьо. Много малки тимове успяват да измъкнат нещо от неговия стадион, а и изкуствената настилка допълнително затруднява гостуващите тимове. Тромсьо завършва неизменно в тройката последни два сезона, но титлата му убягва и с оглед на съхраненото си ядро този сезон може да се опита най-после да я спечели. Отборът стартира добре с равенство навън и победа вкъщи и по-всичко изглежда и днес ще запише още три точки към актива. Миналият сезон Тромсьо беше с най-силният домакин от всички с 11 победи 15 мача и този сезон както и по-предишния дори ще наблюдаваме невероятно силно домакинско представяне на този тим. Не само домакинското представяне на Тромсьо е причина да подбера този двубой, а и събитията споходили Стабек преди началото на сезона. За никои не е тайна, че отборът на гостите беше споходен от сериозни финансови проблеми и се наложи да продаде стадиона си да продължи да съществува. Сега отборът домакинства и се подготвя само на естествена трева, което драстично намалява шансовете му за днешното гостуване на изкуствена настилка. Лошите събитие съпътстващи гостите не спират до тук, защото голяма част от класните играчи и звездите на тимът го напуснаха още през лятото, като всички новодошли бяха изцяло свободни агенти.

Стабек завърши в средата на таблицата в последните два сезона, но сега оставането му в дивизията е под въпрос, както и финансовата му обезпеченост, което рефлектира и на представянето на отборът в официалните срещи, където те нямат победа в двата изиграни кръга. Предвид ново сформираната селекция на гостите очаквам, особено гостуванията да са сериозен проблем пред тях предвид липсата на синхрон и сработеност и това ясно пролича в миналото им гостуване, което те загубиха с 5:1. Днес непоклатимия домакин Тромсьо очаквам да запише безпроблемна победа над закъсалите гости.

Прогноза: 1, коефициент 1.54

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари