Стойчо Младенов набеляза заместник на Адемар

08:11
Стойчо Младенов набеляза заместник на Адемар
Бразилският ляв защитник Бруно Камачо е попаднал в полезрението на Стойчо Младенов и може да се озове на "Българска армия" още в близките дни.

Той трябва да дойде като заместник на тежко контузения Адемар, който със сигурност няма да играе до края на сезона. През цялата си кариера Камачо се е подвизавал в Белгия – 3 години в Лиерс и от няколко месеца в нискоразредния Стандард Ветерен.

Има обаче един сериозен проблем пред евентуалния трансфер на Камачо в ЦСКА. Той не иска да минава проби, а Стойчо Младенов държи това да се случи, тъй като не знае каква е моментната форма на защитника. В близките дни ще се види дали ще се стигне до сделка. "Червените" вече изпробваха един футболист на този пост – Раул Мартинс, който се представи трагично в контролата със Спартак Плевен (0:3) и бе отпратен веднага след нейния край.

ЦСКА спешно търси ляв бек, тъй като, ако наказанието на Румен Трифонов бъде увеличено, Стойчо Младенов остава без футболист за този ключов пост. Там най-вероятно ще бъде изпробван младокът Мартин Дечев, чиято титулярна позиция обаче е отдясно на отбраната.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация