Муамба ще може да поднови тренировки през следващия месец

23:25
Муамба ще може да поднови тренировки през следващия месец
Полузащитникът на Болтън Фабрис Муамба ще може да поднови тренировки през следващия месец. Това обявиха лекарите от лондонската кардиологична клиника пред английските медии.

Сърцето на Муамба спря да бие за 78 минути, след като колабира по време на четвъртфиналния мач за Купата на Англия между Болтън и Тотнъм на 17-ти март.

24-годишният футболист се възстановява по-бързо от очакваното. Последните медицински изследвания показват, че сърцето на Муамба е в много добро състояние. Той ще бъде изписан от клиниката в следващите няколко дни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheHeavenMakers
09.04.2012 01:44

Сърцето на Муамба спря да бие за 78 минути ????

Оправете си грешката защото за 78 минути и господ не може да го върне на тоя свят ! Иначе дано се оправи момчето и ако може пак да се върне на терена *thumb_up*

bhfkwl
09.04.2012 01:23

Не е прекалено според това доколкото е знам епилепсия.Може и без да тренира и играе футбол да му стане.. На Стилиян е по зле положението с ливкимията и колкото искам да го видя отново на терена, едва ли ще стане.. Успех и на двамата *smile*

Borkos
09.04.2012 00:43

Силно се надявам да не избързват,вярно човека е спортист и е свикнал на брутални натоварвания,но това е все пак инфаркт,хората както се казва след подобно нещо,се учат да ходят.Но му пожелавам успер и бързо оздравяване.

UnitedRules
08.04.2012 23:35

Чак пък да тренира и то от следващия месец. Сигурно докторите знаят най-добре..