Павлов: Тежи ни това, което се случва около отбора

18:12
Павлов: Тежи ни това, което се случва около отбора
Мнения на старши треньорите на Локомотив София и Левски след равенството 1:1 в мач от 23-ия кръг на българската футболна "А" група:

Викторио Павлов, старши треньор на Левски:
"Не сме доволни от тази точка, защото искахме да победим. Проспахме първото полувреме, но и Локомотив се защитаваше добре. Момчетата не си вярваха, че могат да направят нещо. След корекциите през втората част заиграхме по-добре, но пропуснахме няколко положения. Тежи ни това, което се случва около отбора, а освен това ни липсват и доста футболисти. Никой друг не може да ни помогне, трябва по най-бързия начин да излезем от лошата ситуация. Съжалявам, че отново разочаровахме хората, но това е ситуацията в момента. Трябва да работим повече и да започнем да побеждаваме".

Антон Велков, старши треньор на Локомотив: "Можем да съжаляваме за пропуснатата победа. Имахме по-чисти положения и единствено това, че не ги отбелязахме, ни лиши от победата. В момента това са нашите възможности. Не сме направили нищо по-различно от това, което правихме до момента и се надявам тази точка да ни върне в правия път, защото това ни е нужно".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация