Боби: Имаме всички шансове да си тръгнем с победа от Ирландия

12:01
Боби: Имаме всички шансове да си тръгнем с победа от Ирландия
Президентът на БФС Борислав Михайлов изрази надежда преди заминаването за Дъблин, че в срещата с ЕЙРЕ националният отбор ще постигне резултат, който да ни остави в битката за второто място.

"Имаме всички шансове да си тръгнем с победа от Ирландия. Уверен съм, че момчетата ще дадат всичко от себе си и за да спечелят този двубой. Мисля, че дори и равен резултат ще запази шансовете си да се класираме за световните финали. Все пак има доста мачове. Вече няма лесни двубои и силите са изравнени. Някои прогнозираха в началото, че сме фаворити, но се видя, че не е така. Всеки мач в нашата група ще бъде, като един малък финал. Ние сбъркахме, да се надяваме, че съперниците ни също ще сгрешат до края на мачовете. Все още не съм говорил с футболистите, но ще го направя преди срещата. Имам пълно доверие на Наско Сираков и на треньорския щаб на отбора. За да останем в борбата за второто място обаче, не трябва да губим тази среща. А при победа, можем да се надяваме дори на нещо повече", заяви Михайлов.

Запитан, притеснява ли се от съдийството, тъй като в мача между ЕЙРЕ и Грузия реферът е помогнал на съперника ни, шефа на футболната централа отговори: "Не ме притесняват съдиите. Реферът, който сбърка в мача с Грузия, няма нищо общо с този мач. Ще ни свири хърватин. Член съм за комисията на УЕФА, така че бъдете абсолютно сигурни, че няма да има някакво външно вмешателство"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация