Васлуй тотално отсвири Живко Миланов

11:45
Васлуй тотално отсвири Живко Миланов
Шефовете на Васлуй показаха тотална незаинтересованост от съдбата на Живко Миланов. В медийното пространство се появи информация, че защитникът може да се върне в Левски. След вчерашната унизителна загуба от Войнца Сибиу с 0:3 изпълнителният директор на румънците Даниел Станчу взе отношение по темата.

"Изобщо не ме интересува какво ще прави Миланов. Прочетох някъде, че той може да подпише с Левски. В момента обаче съм бесен след този мач. Такова унижение не си спомням в скоро време", коментира Станчу.

Както е известно, договорът на Миланов изтича в края на сезона и все още не е подновен. Според запознати бившият "син" бек няма никакво намерение да се връща в България, но ако не преподпише с Васлуй или не си намери друг тим зад граница, може и да облече отново екипа на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Berlinareto
08.04.2012 14:09

хаха Мамалигарите са пословично ограничен народ.хич ги няма горките обаче пърженството им хич не е скапано,а ина интрига и стават врутки коефициенти всичко не е като нашето вмирисаното така нареченото

berbo932
08.04.2012 12:36

Те пък какво искат да показва толкова ... Все пак не е нападател а защитник... Не казвам че като е защитник не трябва да играе но не може да се разчита само на него... Вчера срещу Воинта му дадоха червен картон и тия полудяха... Като не им пука за него да го продават някъде... тъпи румънци уж не харесват играчите ни пък все предлагат оферти на бг футболисти да играят в скапаното им първенство..

lazar_georgiew
08.04.2012 12:10

Кой да търси в Левски да му спасяват кариерата...аре бегай

Manower
08.04.2012 11:53

Щом са такива устатковци я се махни от там! Ела си пак в Левски!