Трапатони с една въпросителна около състава

11:27
Трапатони с една въпросителна около състава
Селекционерът на ЕЙРЕ Джовани Трапатони има само една въпросителна около стартовия състав, който ще изведе срещу нашите национали. Участието на крилото Ейдън МакГийди в квалификацията срещу България утре на "Корк Парк" все още е под въпрос и не се знае дали халфът на Селтик ще може да играе.

22-годишният МакГийди вчера не тренира с топка и ще направи това днес. Ако изпита дори и незначителни болки, Трапатони ще предпочете да запази играча за мача с Италия в сряда. Това съобщи асистентът на Трапатони - Лайъм Брейди, който все пак се надява всичко с МакГийди да е наред и играчът да излезе срещу България. Другото крило Деймиън Дъф е твърдо аут за срещата заради травма в подколянно сухожилие и вече напусна лагера на ирландците.

"Аз мисля, че е по-вероятно МакГийди да играе, но не може да знаем това, преди да премине днешната тренировъчна сесия. Трапатони иска да види как реагира той при контактите с топката и тогава ще реши. Контузията му е от този тип, че ако не играе в събота, ще направи това в сряда", каза Брейди.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация