Конте: Сега държим съдбата в свои ръце

08:45
Конте: Сега държим съдбата в свои ръце
Радвам се, че сме първи и сами държим съдбата в ръцете си, коментира щастливият треньор на Ювентус Антонио Конте след успеха с 2: при гостуването на Палермо.

"Бианконерите" се възползваха от грешката на Милан, който загуби с 1:2 от Фиорентина у дома и вече са лидери в Серия "А".

"Винаги е по-добре да бъдеш на чело в класирането. Изпитвал съм го като мениджър, макар и в Серия "Б". Предпочитам да бъдем първи и сами да държим съдбата в свои ръце. Радвам се, че успяхме да се възползваме от грешките на Милан, но остават още седем мача. Все пак нашата програма изглежда по-добра от тази на "росонерите". Милан е чудесен отбор, но сега предимството е на наша страна. Важното е да останем съсредоточени и агресивни до самия край на първенството. Вече имаме нужният характер за това. Казах на момчетата, че вече оправихме леглото си, сега остава само да легнем в него", сподели Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rossonero92
08.04.2012 13:43

Нали не вярваш , че до края ще печелите ? До 2-3 кръга максимум ще изгубите точки *wink* Милан също има къде да сгреши отново и затова смятам , че първенството ще се реши в последният кръг!

bacardy_breezer
08.04.2012 08:57

И аз се радвам, но да не забравяме, че доста пъти през сезона бяхме първи, но допускахме издънки срещу слабаци и Милан ни минаваше.Надявам се този път да не е така и ако Конте иска титлата да надъха момчетата и да вземат пълен точков актив до края.