Сър Алекс напуска, ако Юнайтед спечели титлата

10:53
Сър Алекс напуска, ако Юнайтед спечели титлата
Сър Алекс Фъргюсън най-вероятно ще се оттегли като мениджър на английския шампион Манчестър Юнайтед след края на този или на следващия сезон. Това заяви синът на шотландския специалист Дарън, който е мениджър на Питърбъро.

Легендарният треньор на "червените дяволи" е начело на тима от ноември 1986 година и неговата ера доведе до безпрецедентен възход и популярност на Манчестър Юнайтед.

Сър Алекс дори може да напусне мениджърския пост на "Олд Трафорд", ако Юнайтед спечели титлата през настоящия сезон, което ще е негова сбъдната мечта, заради факта, че тимът ще изравни по отличия в Англия с най-титулувания клуб Ливърпул.

"Ако през този сезон Юнайтед спечели титлата във Висшата лига, тимът ще изравни Ливърпул по отличия в шампионата, който има 18. Смятам, че това ще е достатъчно баща ми да приключи кариерата си. Може и да остане още един сезон, за да има възможност да подобри това постижение", заяви Дарън Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miros008
29.03.2009 19:05

Абе ей air_J ли си къв си ти да не си спал на мокри вестници Фабио Капело ми бил най-добрият нямам думи *sick*

Sagazvamy
27.03.2009 16:15

Фен съм на Ливърпул, но трябва да призная, че сър Алекс е голяма фигура. Респект!!!
Тая година обаче хич не съм сигурен, че ще изравнят мърсисайдци по титли. Като гледам последните мачове *smile*

lubo17
27.03.2009 15:47

Най-великия тренъор на най-великия отбор с най-великата публика и най-великия стадион *joking*

air_J
27.03.2009 14:47

Какво толкова го възхвалявате Алекс Фъргюсън? За десетилетия начело само и единствено на един отбор има прекалено малко европейски, а и домашни отличия, особено когато отбора се казва Манчестър Юнайтед. И какво толкова за възхищение има във факта, че бил начело само на Манчестър? Че то е къде-къде по-лесно да направиш силен отбор, ако си начело 20 и кусур години, отколкото да сменяш постоянно обстановките и да ставаш шампион с различни отбори, както прави най-великият треньор за всички времена - вездесъщият Фабио Капело. Поздрави на захласнатите по дъвчещият дъвка и още по-смешният Специален наставник, дето ако няма поне по 100 милиона евро за трансфери на година не може до никъде да го докара. *sick*

Docker
27.03.2009 14:42

За какъв късмет говориш ти?20 години все на късмет ли е разчитал? *joking* Я се стегни малко.

chelsea18
27.03.2009 14:39

Да видим кво ше напрай големия ви трениор за да изкара отбора си от кризата.Срещу А.Вила отново МАн няма да вземат точки *lol* .... толкова беше с късмета...

Docker
27.03.2009 14:32

Ти вменяем ли си ,бе?От този човек са се учили десетки,ако не и стотици треньори.Той е легенда. Няма много хора,който да се похвалят с това,което е направил той.Всъщност май има само един треньор,който да е водил по-дълго време отбора си от Фъргюсън.Май беше някакъв унгарец,ако не се лъжа.