Залог на деня: Шефилд Ю. – Борнемут (познат)

13:35
Залог на деня: Шефилд Ю. – Борнемут (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 07.04.12г.:



Днешният избор вероятно този път няма да изненада никои предвид избраната от мен печеливша концепция да предлагам победи за по-мотивираните и целещи се в конкретно класиране отбори срещу тимове от средната зона на таблицата и вече доказали и резултати се липсата на мотивация и съпротивителни сили. Помним как само в рамките на около седмица назад във времето и Бирмингам и Уест Хям спечелиха безпроблемно своите визите на не мотивирани съперници, като днес ситуацията на Шефилд Юнайтед е идентична. Домакините освен, че се намират в отлична форма в серия от три поредни победи, са и на второ място в таблицата, което дава право на директна промоция и със всички сили трябва да го задържат предвид малко оставащи кръгове до края на шампионата. Програмата на Шефилд Юнайтед е повече от изгодна и може да се окаже, че ако спечели днешната и следващите си две срещи срещу почти изпадналите съперници Рочдейл и Лейтън, а прекият конкурент Шефилд Уензди загуби визитата си на Хъдърсфилд, то на 99% Шефилд Юнайтед ще се състезава директно в по-горен ешелон от следващия сезон.

Борнемут е може би най-удобният съперник, който може да отреди съдбата на домакините точно сега. Гостите са един от двата тима в най-слаба моментна форма с победа в 10 мача и 6 загуби в тях. В последните си 7 визити, които се явяват и заключителни гостите имат спечелени само 2 точки, като едната дойде след резултат 0:0. Борнемут е тотално деморализиран и лишен от конкретни съпротивителни сили предвид обзелото го спокойстие и търпеливо изчакване на края на сезона. Отборът нито може да изпадне нито да мисли за съществено по-предно класиране. Шефилд Юнайтед има преднина от само 2 точки пред третия Шефилд Уензди за второто място, което дава право на директна промоция и всяка точка или подценяване може да е фатално. Днешните домакини са традиционен тим за Англия и едва ли с лека ръка ще оставят трудът им цял сезон да отиде на вятъра с лоша развръзка в плейофите и затова е далеч по-лесно на победят няколко ниско разположени тимове в таблицата и да се стягат за директни битки с тимове от друго ниво. Юнайтед спечели предишното си домакинство на Честърфилд с 4:1, като преди това домакините изживяха задължителният спад или дупка, в която попада всеки тим в някоя част от сезона, като нямаха победа в две домакинства, поред и направиха три поредни загуби общо в първенството. Финалният възход на Шефилд Юнайтед и удобната му програма задължително трябва да се следват и днешната ставка за победа е определено надценена и може да се отрази доста добре на всички читатели на winner.bg 

Прогноза: 1, коефициент 1.55

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gQg
07.04.2012 15:18

Играх
Кайзерслаутерн - Хофенхайм Х
Арсенал - Ман. Сити 1ца

6.44 коефициент не е зле

westside
07.04.2012 13:52

Ееее пак пуснах преди да видя тоя "инвалид" каква прогноза е дал..ако ми избяга само този мач ... ще се потвърди прогнозата ми че каквото каже този...играеш обратното и ставаш богат !

niki_22
07.04.2012 13:50

КОЕФИЦИЕНТА Е МАЛКО ПОД 1.70 !!!! НЕ Е ТОЛКОВА МАЛЪК, ДАЖЕ ЕВРОТО ДАВА 1.60 !!!*wink*

LiverpoolFen20
07.04.2012 13:47

Оправи си заглавието ... Иначе мачът най-вероятно ще излезе ,защото Юнайтед се бори с градския си съперник за директната промоция и ще иска да вземе този мач ...