Арестуват майката и тъщата на Джон Тери

10:35
Арестуват майката и тъщата на Джон Тери
Полицията в Англия е арестувала  майката и тъщата на Джон Тери за кражба на дрехи и храна от супермаркет, съобщава британското издание "Сън".

В сряда към 15.00 часа английско време полицията в Мидълесекс е била уведомена от охраната на магазин "Маркс-Спенсър и Теско" за извършена кражба. Органите на реда са спипали звездната двойка Сю Тери и Сю Пуул (тъщата на бранителя на Челси) да товарят стока за около 800 паунда в своя миниван.

Полицаите са задържали двете жени и са ги отвели в участъка, за да бъдат разпитани. И двете признали за кражбата, но не дали точно обяснение за мотивите си.

"Не знам защо го направих, аз дори няма да използвам повечето от нещата, които взех", споделила едната жена пред разследващите лица.

Близък приятел на Джон Тери споделил пред "Сън", че новината за ареста на майка му и тъща му е дошла като сериозен удар за бранителя, който в момента е на лагер с националния отбор на Англия.

"Те са напълно невинни, това, че са товарили стоката в колата, не означава, че е нямало да се върнат и да я платят. Това е скалъпена история", коментира ситуацията адвокатът на семейство Тери Ангъс Макбрайд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kantev
27.03.2009 12:31

Ееее Джон Тери един от най-скъпоплатените на Челси... бива ли такова нещо *wonder*