Определиха Бербатов и Робиньо за издънките на Висшата лига

09:19
Определиха Бербатов и Робиньо за издънките на Висшата лига
Според "Дейли Мейл", Димитър Бербатов и Робиньо са най-големите разочарования в Англия през сезона. Изданието публикува анкета, която определя българския нападател като провал №1 и най-надценяван футболист във Висшата лига.

"Неустоим за една минута, незабележим през останалите 89", коментира журналист от вестника играта на Бербатов.

Робиньо обаче е с повече негативни номинации. Бразилецът има 3 за разочарование и 4 за най-надценен играч. Кристиано Роналдо също попада във въпросната класация, като веднъж е посочен за най-голямо разочарование и веднъж за най-надценен футболист.

"Дейли Мейл" прогнозира, че Манчестър Юнайтед със сигурност ще спечели титлата заради дългата си скамейка, опита си и Сър Алекс. За Бербатов обаче изданието предрича интересно бъдеще. Вече плъзват слухове, че българският нападател ще премине в Интер през лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kantev
27.03.2009 12:21

Не обръщайте внимание на тези "класаций" ,простите англичани завиждат на всички ... Бербо и Робиньо са им трън в очите,защото бяха купени за толкова много пари,те очакват от тях чудеса,а те не са играчите от които трябва да се чака това,за мен Бербатов играе доста добре като за първи сезон в Манчестър,вече има 12 или 13 гола,ако не се лъжа във всички турнири,миналата година всички приказваха за Анри,че се е представил чудесно като за първи сезон в Барса,след като бе отбелязъл 14 гола.А за Робиньо - за мен никога не е бил звезда от световна класа,добър е ,но не чак толкова,самият факт ,че отида да рита в Манчестър Сити за пари го доказва ... и ми е много интересно,как така казват че Юнайтед ще спечелят титлата в Англия,като пишат такива неща за двама от най-добрите им играчи (Роналдо и Бербатов) *sick*

La4kata89
27.03.2009 12:00

Ай ся,че Бербо за да стигне до,който и да е отбор в Англия и да е голмайстор,значи пак е добър футболист,но според мен не на такова ниво,че да играе за Манчестър...по-добри бг футболисти,като Благо,Марто и Валери,играят в отбори,които не са толкова добри,а самите играчи само един нереалист би отрекъл,че са по-добри от Бербо...наистина слаб сезон за него,щом и там почнаха да го критикуват значи не вървят на добре нещата..!

AriesBG
27.03.2009 10:39

Приятели ,защо спорим за очевидни неща.Беспорен е таланта на Бербатов ,както на Мартин Петров ,на Стенли.Те многократно са показвали класата си.Друг е въпроса кой колко труд влага в подготовката и представянето си.Бербатов мисля ,че никой няма да успори феноменалната му техника ,пласиране,поглед върху играта и т.н.Няма да изпадам в големи съждения ,само ще ви кажа едно нещо което много хора пропускат:ФУТБОЛЪТ Е КОЛЕКТИВНА ИГРА!!!

masura
27.03.2009 10:25

Аз съм за Ливърпул, но все пак това е Бербатов и трябва да го подкрепяме всички, а не да се делим на отборчета, хайде не поне в такива моменти. Бербатов не знам как така са го определили като "Издънката на Английската Висша Лига", но нали той им прави играта и без него играта на Манчестър не върви.

iksvel
27.03.2009 10:15

wiktor, а на мен ми омръзна от "патриоти" като теб, които не могат да си отворят очите за очевидни неща. Какъв е смисълът да преминеш в по-голям клуб, като си пълен аутсайдер там?

bqsa
27.03.2009 09:57

Ако ще и другите да играят пак ще ни бият.Мом4ета не се самозалъгваите.Да голям игра4 е Бербатов ама за националния го няма никакъв .В4ера гледах изказване на ирландски фен:"..ние не се притесняваме от Бербатов дали ще играе или не....да за Ман. играе ама за националния не се раздава както вие о4аквате и т.н."Вижте новините по БТВ от в4ера интерв.от ирландските барове в София.Хората и те го виждат после ще ми говорят някои колко ни е нужен Берболин4о а без нападетел накъде кои ще вкарва,все някой му е виновен и да неми вика"....толкова си можем...."Папагал!Eто виждате за какво става въпрос по горе,какво си мисли,4е ще го търпят хората.Ами хаиде сега, Емил Дан4ев да отиде и да вика по някоя телевизия на острова, по някой журналист-коментатор,както го направи тук и да го защити.Ще вика ама и двамата ще ги направят смешни и ще отиде да играе в Китай и там няма да го траят *joking*

wiktor
27.03.2009 09:55

хааха ае вии не сте добре е ;]] издънки ахах с какво бербатов е издънка на ман4естър ...те и те и без тв амн не му подават ...iksvel ти луд ли си е ... толкова тъпанари станахте с компетентото си мнение 4е направо .... мн ясно 4е ще отиде в ман4естър е глупак всеки иска да играе в по - добърд отбор е да има пове4е успехи...вместо да се радваме на бербо 4е играе за такъв отбор и е най - добрия бг футболист седнали да го критикуват ши ва и .... да видим скоро дали ще има друг наш българин който ще играе за такъв отбор !!!!

iksvel
27.03.2009 09:38

Робиньо си играе добре, ама Бербо си е доста надценен. "Той е невероятен, той е новият Кантона". Все такива глупости слушах до сега от вестниците на Острова, ама явно им дойде умът в главите и прогледнаха за очевидната истина - Бербатов не е за Манчестър Юнайтед. В Тотнъм, Байер Леверкузен или дори ЦСКА си беше по-добре. Още не проумявам защо това алчно келеме си тръгна от Байер Леверкузен след финал за Шампионската лига и след като стана голмайстор номер 2 в Бундеслигата...

torres_220
27.03.2009 09:31

За Бербо съм съгласен , прави един доста слаб сезон .. първи в манчестър . Да , първите 3-4 мача бяха на ниво , но последните 1-2 седмици .. *sick*

rosen1968
27.03.2009 09:24

Пълни глупости РОБИНЬО е голмайсторът на МАН СИТИ пък Бербатов направи 3-4 слаби мача и вече щели да го махат хахаха тъпи слухове *sick*