БФС ще отнеме лиценза на ЦСКА, твърди Градев

14:04
БФС ще отнеме лиценза на ЦСКА, твърди Градев
Агентът Георги Градев обвини Българския футболен съюз, че работи умишлено срещу интересите на ЦСКА и призова изпълнителния директор Борислав Попов да напусне централата. Градев даде обширна пресконференция, на която обвини четирима членове на Изпълкома на БФС - Наско Сираков, Йордан Лечков, Атанас Фурнаджиев и Николай Гигов, че саботират картотекирането на Анисе в ЦСКА.

Градев твърди, че лично президентът на БФС Борислав Михайлов дал идеята на ЦСКА да опита да картотекира Анисе през литовската футболна федерация и по този начин заблудил
ръководството на "червените".

"На 27 февруари имаше среща между собственика на ЦСКА Димитър Борисов и Борислав Михайлов. На тази среща Михайлов казал, че Сираков, Лечков, Фурнаджиев и Гигов го натискат да не картотекираме Анисе. Имало е дори намеци, че може да бъде отнет лиценза на ЦСКА. Лично на Михайлов е идеята Анисе да бъде картотекиран през Литва, тъй като тогава нещата ще зависят от ФИФА, а не от БФС. За мен Димитър Борисов е излъган умишлено от Михайлов по този случай. По този казус компетенцията е единствено на БФС и е нелепо да спекулират с писмото от ФИФА по този въпрос, което е чисто информативно. Според правилника на БФС, играч, който е прекратил договора си с клуб през трансферния период, може да бъде картотекиран в друг клуб извън трансферния период. Такъв е случаят с Иван Боладо. Изпълнителният директор Борислав Попов води кореспонденция с мен, в която непрекъснато ме заблуждава. Той каза, че бил против обжалването на наказанието за употребата на допинг от тримата играчи на ЦСКА, а всъщност е настоявал за увеличаване на наказанието. Този човек е долен лъжец и двуличник. Факт е, че случаят с Анисе е прецедент и в БФС ги е страх да не би този случай да се повтори и с други играчи. Факт е, че БФС пречи на ЦСКА умишлено, аз не знам поради каква причина, може някой да е заложил два сака с пари друг отбор да стане шампион, не знам", коментира Георги Градев.

Той твърди, че титлата на Левски от сезон 2005/06 трябва да бъде отнета и присъдена на ЦСКА заради неправомерна картотека на Георги Иванов-Гонзо.

"През този сезон Гонзо играе за три клуба, което според правилника на ФИФА не е разрешено. През пролетта той вкара гол за победата на Левски над ЦСКА с 1:0. Накрая Левски стана шампион с три точки преднина пред ЦСКА", каза още Градев.

Той е убеден, че дори и ЦСКА да стане шампион този сезон, лицензът на клуба отново ще бъде отнет.

"Стойчо Младенов беше прав, че БФС погребва ЦСКА. Единственият изход е ЦСКА да поведе бунт срещу БФС и да убеди другите клубове, че футболната централа се нуждае от ново управление", каза още Георги Градев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FIGHTERA
07.04.2012 14:46

Е да,за последно станахме шампиони 2008 година но за сметка на това миналият сезон спечелихме 2 трофея.А сините говеда трофей нямат от 2009 година хахахах

FIGHTERA
07.04.2012 14:38

Тоз пък sn1peRoV,Лефски значело свобода хахахаха.Вярно е.Винаги когато играят в Европа ще знаеме,че ще ни освободят от присъствието си.Трябва обаче да благодарим на Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен,Трънава,ОФИ,Люцерн,Олимпия 2 пъти,Дожа,Атверпен и още знайни и незнайни герои хахахахах.СКИОРИ ВИ ЗАПОЧНАХА,ТРАКТОРИСТИ ВИ ДОВЪРШИХА ХАХАХАХА

FIGHTERA
07.04.2012 14:33

Manower,единствените които са жалки са БФС-то и твойто мизерно отборче,което не заслужава 1-во*lol*а носи това име и 2-ро*lol*а играе в българското първенство.Ясно е,че синьото отборче е турско,ама явно никой не вижда.Не стига,че излагат България,а и българския футбол е управляван от такива хора.То и за това националният отбор е в такава криза и няма скоро да се оправи.За всичко са виновни сините говеда.

GarethBale333
07.04.2012 12:49

Това че не ви изнася не означава че не е прав .. *smile*)) а и да наистина истината боли *smile*

sn1peRoV
07.04.2012 03:36

До коментар [@comment 1034407] от [@user FIGHTERA]:

ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!

ale10
06.04.2012 23:50

Се е*а в тапака само заглавието чета..

ale10
06.04.2012 23:46

Градев да ми усмуче Армейския змей!!!

FIGHTERA
06.04.2012 23:23

Нормално БФС да искат Славната Армейска чета във "В" група.Само така сините говеда ще могат ЕВЕНТУАЛНО да се борят за някакъв трофей,че и без това отдавна нямат хахахаха.То само с купуване на съдии не става ахаххха.КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ СИНЬО ГОВЕДО ХАХАХАХА

Manower
07.04.2012 11:34

Вие от кога не сте ставали шампиони,бе?! Тръгнал да се перчи, много си ограничен! В клуба от много години винаги има бъркотии и сте под всякаква критика, малко ви бяха наказанията!!! Пак ли директива, бе?! Все някой друг ви е виновен на вас, нямате смелост да си признаете и търсите вина в друг, жалки сте!

ioga08
06.04.2012 19:50

Този Градев наистина трябва да е агент.Голям професор е изглежда.Ако БФС си беше на местото отдавна ЦСКА да е при Ботев Пловдив.И с наркоманите е така.Изгониха доктора и си изтриха ръцете.По цял свят който посяга на пагон е веднага в затвора ,а последния случай е ясен кой поръчва музиката.А ако беше този случай в друг отбор щяха да го заличат от всички групи.Така че Градев е по сигурно като не си отваря устата

Manower
06.04.2012 17:41

Абе тоя ми е доста съмнителен, ще вземат да го гръмнат тоз! Много говори.... И БФС са яко корумпирани, ама и в ЦСКА си е яка мъгла....Тоя Борисов само прах в очите ви хвърля!

night_wolf84
06.04.2012 18:30

И той е като Батков*lol*