Перуански отбор спечели първа победа за Копа Либертадорес

12:17
Перуански отбор спечели първа победа за Копа Либертадорес
Перуанският Хуан Аурич постигна своята първа победа в турнира Копа Либертадорес, след като спечели с 1:0 като домакин срещу Стронгест Ла Пас.

Хавиер Араухо реализира единственото и победно попадение в 20-ата минута на срещата от група 1. До момента перуанците са изиграли пет мача в престижния турнир и имат актив от три точки.

Носителят на трофея Сантуш Сао Пауло е на първо място в групата с 10 точки, а Интернасионал е на втора позиция. Първите два отбора от групата се класират за следващата фаза.

В среща от група 5 парагвайският Либертад спечели с 2:1 у дома срещу уругвайския Насионал и си осигури участие на осминафиналите в Копа Либертадорес. Табаре Виудес откри резултата в полза на гостите още в деветата минута, но Пабло Веласкес изравни за Либертад в 65-ата минута. В добавеното време на двубоя Виктор Касерес донесе важния успех в полза на домакините.

Във временното класиране парагвайците делят първото място с 10 точки заедно с тима на Вашко да Гама. Двата отбора ще участват в следващата фаза на турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация