Тежък удар и за ЕЙРЕ, Деймиън Дъф се контузи

08:26
Тежък удар и за ЕЙРЕ, Деймиън Дъф се контузи
Деймиън Дъф е получил контузия в бедрото на вчерашната тренировка на ЕЙРЕ и няма да играе в Световната квалификация срещу България. Футболистът на Нюкасъл ще се върне в Англия, за да се лекува. Крилото е един от ключовите играчи на съперника ни и отпадането му от състава за мача с националния ни тим определено е добра новина.

Ейдън МакГийди, който цяла седмица имаше проблеми със здравословното си състояние, все още не е напълно готов и също може да не играе.

Проблемите в нашия отбор обаче са далеч по-големи от тези на ирландците, след като Димитър Бербатов, Мартин Петров и Валери Божинов със сигурност пропускат двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

La4kata89
27.03.2009 11:50

ти викаш червен картон,но аз да те допълня... да е към 80мин по хубаво при резултат 0;0 и да е даден картона за нарушение (грубо) в тяхното наказателно поле,тоест дузпа,която да вкара Благо дарачем и да ги отнесем кат прани гащи *joking*

paco_kl
27.03.2009 11:24

хаха,добре го каза приятелю!аз имам още едно предложение:един червен картон за роби кийн още през първото полувреме

rosen1968
27.03.2009 09:29

То трябваше нещо и на тях да им се случи не само на нас... дано още някой да се контузи ако може Роби Кийн ,но не сериозна травма лекичка за 1 сед да не играе *joking* че после да може да помага на Тотнъм