Залог на деня: Локо Пловдив – Видима Раковски (загубен)

10:51
Залог на деня: Локо Пловдив – Видима Раковски (загубен)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 06.04.12г.:



И за двата днешни съперника предстоят мачовете на сезона, като за Видима е днешното гостуване в Пловдив, а за Локомотив следващата седмица в Ловеч с Литекс в мач за Купата на България. Цялата подготовка на домакините е насочена към гостуването на Литекс, като вече феновете осъществяват записване за пътуването, а за представителният тим е резервиран хотел в Тетевен и след изиграването на днешната среща отборът отива там да се готви за мача на сезона в лагерна обстановка до гостуването в Ловеч. Тази среща е от изключително значение единствено за Видима Раковски, защото освен, че тимът изостава на 4 точки от първото спасително място, може с голяма сигурност да се предположи, че останалите конкуренти в борбата против изпадане Ботев Враца и Локомотив София няма да вземат точки в този кръг и ако Видима надигне глава тук с увеличаване на точковия актив шансове за спасения ще останат живи и ще осмислят останалите мачове. Ако Видима загуби вероятно тук ще посети "Б" група и това ще е ясно доста преди края на шампионата.

Видима се опъва именно на по-силните отбори от нея и макар да губи го прави достойно. Севлиевци успяха да победят Локомотив в София независимо при какви обстоятелства. Локомотив в изминалото домакинство победи с резервите си Монтана с 1:0 доста трудно и след куп пропуски на гостите, а преди това загуби безславно с 0:3 от ЦСКА тук и показа сериозен спад и липса на мотивация в домакинските срещи. Треньора на домакините Велев подчерта, че днес ще гласува доверие на футболисти, които много рядко попадат в състава, като дори някой от резервните няма да бъдат рискувани предвид грозящо ги наказание за натрупани картони (като Витанов) или заради рискове от евентуални контузии преди ключовия сблъсък за сезона. Някои от титулярите през сезона се контузиха вече (като Карвальо и Дяков) и една част от резервите вече ги замениха и ще ги заменят и в мача в Ловеч, което на практика означава, че днес Локомотив ще е в крайно несериозен състав и с футболисти с нищожен опит в "А" група. По всичко изгежда, че днес за Локомотив участие ще вземат играчи като Йошев, Маламов, Спасов, Цеков и Бисеров, в компанията на някои по-опитни като Тодоров и Коцев. В изминалия шампионат Локомотив участва в подобен безсмислен двубой, когато няколко дни преди да изиграе финала за Купата на България тук му гостува ЦСКА в също много експериментален състав и Локомотив ги победи с 4:1 просто за престиж и то при много добра ставка зарадвала и доста фенове. Днес домакините ще бъдат в другата роля - на отборът, за който тази среща е протоколна и излишна, а за гостите тотално важна и задължителна за добавяне на точки към актива.

В България подобни срещи рядко се изиграват феърплей, ако няма финансови стимули от другите опоненти на отбора, който се бори за точки, но едва ли Ботев Враца и Локомотив София ще отделят пари са стимулиране на "пловдивчани", предвид липсата на трайни ресурси за осигуряване на собствената им издръжка. Отбор чийто президент е Константин Динев, известен с хазартния си бизнес, и при условия, че именно неговият отбор не се нуждае изобщо от точки и доиграва сезона е доста удобен за подобен залог, а ставката е около 4 за двоен шанс и то за отбор, който се нуждае от точки и всеки опит на всички да натрупат дивиденти от това си заслужава риска при страхотна възвращаемост.

Прогноза: Х2 двоен шанс, коефициент 4.00

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
06.04.2012 20:20

Животът е колело!В началото на рубриката "октоподът" Сотиров стартира с няколко поредни успеха.Те бяха последвани от значително по-голям брой загуби-някои в последните минути,други по подразбиране *smile* През последната седмица станахме свидетели на учудващо голямо количество познати прогнози,последвани от 3 (три) поредни неуспеха (обичаен изход ).Явно за "типстъра" важи поговорката "Слънцето понякога огрява и кучия г*з."
"Слънчевият" период на Сотиров отмина,така че смятам знаете как да спечелите от неговите "знания"!
Успех! *money*

VivaLaFootball
06.04.2012 20:13

Сотиров, поздравления! За малко да го хванеш... Наистина браво!

tarantin0
06.04.2012 19:00

Хаха то и Лудогорец - Ботев Враца е Х2 , все пак е за купата

hevata
06.04.2012 18:53

Сотиров утре как ще е мача Литекс -Миньор. Според мен е твърдо Х2-иде все пак мач за купата.

manvidic12
06.04.2012 17:34

2:1 червен за локо дано да завърши Х играл съм го на 7.00 коефицент

greenhool
06.04.2012 14:38

Според мен подобна прогноза е много трудно да излезе..до мача за купата има 5 дни,което е достатъчно време за почивка на един футболист.За Сотирката искам да добавя,че лагерите от типа на този на локото в Тетевен се правят не толкова за подготовка на отбора за следващ мач,колкото за възтановяването от предишен такъв,което за мен е още един довод към мнението ми,че домакините ще играят за 3те точки днес.. затова не бих го пробвал Х2..но все пак му пожелавам успех,защото 3 поред загубен мач ще бъде РЕЗИЛ

vasunaited
06.04.2012 13:47

3-ти мач подрет няма да познаеш *smile* Тук ще има разгром 3 или 4 на 0 !

tarantin0
06.04.2012 13:45

Хахаха колко сте смешни тоя Сотиров тотално превъртя играта, а тоя хулигана си го съжелявам момчето ...

manvidic12
06.04.2012 13:38

Сега си говорим за пронози. Браво на Сотиров !!!! .... и успех

mistral
06.04.2012 12:42

Дори да не спечели, октоподът събира симпатиите с тази прогноза*lol**lol**lol**lol**lol**lol*

luiz_lfc
06.04.2012 12:54

Забавен

SuperSizee
06.04.2012 12:03

Дай малко по - сериозно *wink*. Как си представяш Локо Пловдив да паднат от тези бедняци. Те нямат пари за А група и участието им е просто формалност, ако ще взимат точки със сигурност няма да е от тези отбори, а по скоро отбори от тяхното "дередже". Аз бих играл този мач с хендикап дори, но успех ако някой го е играл според прогнозата.


06.04.2012 12:18

Лесно , както по другите държави и тука може да стане . Един отбор които се бори за оцеляване трябва да е способен да бие дори и 1-вия . Ще има борба особенно за Видима до последния мач да си останат в А група

nikolet232
06.04.2012 12:01

Напълно подкрепям Георги Сотиров в това което е написал.С предстоящия мач за Купата *cup* Локо трябва да се подготви ако иска да спечели мача в Ловеч и тук е подходящо да се опита този залог ( Х2 ).Моите прогнози са:1.п. 1,краен Х и 1.п.Х,краен 2.

bojot
06.04.2012 11:57

Видима няма да могат да спечелят освен ако Коко не каже тежката си дума*joking*

NeadeL
06.04.2012 11:37

Локо който бие наред всичко с изкючение на ЦСКА в Пловдив Да забуги от тия анонимници .
*lol* Тоя Сотиров сигурно се е напушил и затова дава тази прогноза .
Мача е 100 процента единица , единсвеният вьпрос ще е с колко гола разлика ще бие Локото *wink*


06.04.2012 11:40

Хайде да се смеем накрая , така е леко глупаво .И аз мисля че Столипиново ще бие , но все пак това е България . Може и да стане х2

night_wolf84
06.04.2012 11:26

Tоя май е болен от минингит ,съвсем е изфирясал*lol**lol**lol*

Jurka5
06.04.2012 11:20

Да,определено смела и интересна прогноза,но някак си не виждам Видима как ще вземат нещо в Пловдив,но все пак сме в България и нищо чудно да има някаква врътка..

sydney
06.04.2012 10:53

тоя ебава ли се, тъп ли е ??? Боже помогни на грешника!