Липи отписа България за Световното

08:01
Липи отписа България за Световното
Треньорът на италианския национален отбор Марчело Липи смята, че EЙРЕ са основен конкурент на "адзурите" за 1-о място в групата. Скуадрата и ирландците са на върха в класирането с по 10 точки от четири мача, а България е на 3-а позиция с 3 точки от три двубоя.

Утре Италия гостува на Черна гора, а националният ни тим се изправя срещу Роби Кийн и компания в Дъблин.

"Отборът ни до момента върви по план, но има още един тим, който е с нашите показатели и това е ЕЙРЕ. За мен лично, това е нашият основен и може би единствен съперник за първото място в групата", коментира Липи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kurrti
27.03.2009 23:58

тоя липи първо да си види неговия национал на какво прилича и тогава да говори против нашия дето кипър за малко не биха италия *sick*

iksvel
27.03.2009 09:35

За какво да ходим, за да гледаме резил? Дори да знаех, че ще паднем, но въпреки това показвайки добра игра, щях да отида на терена. А сега както си мисля, че ще играем по-куцо и от преди за какво да ходя? Вяра, вяра, ама с какво националите ни са заслужили тази вяра? С 3 равенства? Не става така! Шансовете ни за победа в Дъблин са малки, ама аз продължавам да съм оптимист и да вярвам, че може и нещо да се случи. Победата е задължителна!

vanko88
27.03.2009 09:05

Абее плямпала, вместо да плюете отидете на стадиона и подкрепете НАЦИОНАЛНИЯ си отбор..

bqsa
27.03.2009 09:03

Ако ще и другите да играят пак ще ни бият.Мом4ета не се самозалъгваите.Да голям игра4 е Бербатов ама за националния го няма никакъв .В4ера гледах изказване на ирландски фен:
"..ние не се притесняваме от Бербатов дали ще играе или не....да за Ман. играе ама за националния не се раздава както вие о4аквате и т.н."Вижте новините по БТВ от в4ера интерв.от ирландските барове в София.Хората и те го виждат после ще ми говорят някои колко ни е нужен Берболин4о а без нападетел накъде кои ще вкарва,все някой му е виновен и да неми вика"....толкова си можем...."Папагал

denso_90_vn
27.03.2009 08:41

dakatabg ----> уви , много си прав !!! с тоя национален сме за никаде ! само да се излагаме на световното и да ни пълнят кошноцата ! *sad*

dakatabg
27.03.2009 08:09

Много првилно ние без Бербатов,Мартин,Божинов и Тунчев сме за никъде,тия другите като Стоянов,Топузаков и прочие за нищо нестават,ще паднем най малко с 3:0 от Ейре и Кипър.