Залог на деня: Хановер - Атлетико Мадрид (загубен)

19:55
Залог на деня: Хановер - Атлетико Мадрид (загубен)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира много висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на много висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 05.04.12г.:



В тази среща залагам на колективния дух, доброто домакинско представяне и най-вече на доказаната готовност на германските отбори за борба за победа до последната минута. Хановер 96 е домакин и му е нужен да отбележи само един гол без да допусне и продължава, а дори да получи гол, ако отговори с два, то мача отива в продължения, където домакинският фактор е отново в негова подкрепа. Домакините нямат загуба от началото на сезона на своя стадион, но те не просто не губят, а победиха тук отборите на Вердер Бремен, Байерн Мюнхен, Щутгарт, Гладбах и най-знаковата победа дойде срещу Борусия Дортмунд. Силата на 96 се корени уменията на треньора Сломка да привлича и сплотява играчите и да ги кара да показват най-доброто, на което са способни, като преди това са били подценени в предишните си тимове. Той има изградени невероятно добри отношения с играчите, привлечени само по негово настояване и те му се отплащат с отлични изяви и тотално себеръздаване за дадения шанс. В отбора по изричното настояване на Сломка дойдоха Емануел Погатец, който играеше във второто ниво на Англия след изпадането на Мидълзбро, като възроди кариерата на австрийския национал в Бундеслигата. Същото се случи и с Маме Диуф закупен от Молде в Манчестър Юнайтед и преотстъпван обратно на Молде и после в Блекбърн. След привличането му тук той се отблагодари на Мирко Сломка с 5 гола в 8 мача. В отбора дойде и левият бранител Кристиян Пандер, който треньорът много добре познаваше от предишния си престой в Шалке, където двамата работиха заедно. Вратаря Циглер разбра какво е истински футбол едва след привличането му тук от втория отбор на Манчестър Юнайтед. Кандидат немския национал Шлаудраф почти не играеше в Бундеслигата в предишния си клуб Байерн Мюнхен преди да дойде тук. В състава се утвърдиха и играчи привлечени от Втора Бундеслига с безспорни качества и открит потенциал. Общо казано Сломка привлече свои доверени играчи, постави им конкретни изисквания, изгради силен колектив и превърна домашната сцена в непревземаема крепост. Днес това на гърба си ще изпита и Атлетико Мадрид.

Гостите от Мадрид се възродиха под ръководството на новия треньор Симеоне, но гостуванията си остават проблем за тях в първенството и сега. В Лига Европа тимът се представя добре, когато е гост, но на по-слаби опоненти или на не особено мотивирани, а днес ситуацията ще бъде друга. Последните победи навън на Атлетико бяха срещи Бешикташ, който е в отчайваща форма и срещу Лацио в Рим в мач без значение, а останалите опоненти просто бяха или от нивото на гостите или от по-ниско. Домакинския фактор е решаващ в подобни срещи на разменено гостуване, като именно така Атлетико придоби преднина за днес след като в първата среща отбеляза гол в самия край и обърна цялостно мача. Днес домакинския стадион ще помогне на Хановер и с високия си дух и борбеност очаквам домакините да запишат победа. Атлетико идва без двама ключови офанзивни играчи Габри и Арда и това няма как да не се отрази в подкрепата и евентуалната липса на много възможности пред Фалкао. Очаквам от Атлетико предвид италианския треньор да се брани, а Хановер да е на крилете на атаката и при проблемите отпред в състава на гостите Фалкао да остане леко изолиран, което да се отрази на отбора. 96 няма да се хвърли сляпо напред, защото се нуждае от победа само 1 гол и то чист и този факт ще даде отлично предимство на домакините. Хановер разполага с малко известни нападатели, но с невероятен синхорн помежду си и с ясно изразен усет за гола, затова очаквам днес норвежеца Абделауе или Диуф да отбележат дежурните си попадения и да класират Хановер напред, като и съдбата е длъжница на домакините след нелепата загуба в първата среща, в която те поведоха в резултата. Коефициента за победа на Хановер е страхотен и леко надценен по мое лично мнение и изплаща добре за всяка инвестиция направена в него.

Прогноза: 1, коефициент 3.04

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nokian888
07.04.2012 12:24

айде бе специалистчето къде си с прогнозката и вчера и днес да не се стресна че взе много да не ги познаваш....

green88
07.04.2012 00:59

Тука не е за мерене на пишки....още по-смешно става, като и двамата майстора не са дали и една прогноза досега в темата. Да не говорим, че представата им за пари е това, което техните им дават....*smile* Лека-полека и тази тема ще се налази от пубери и ще се прецака завинаги.

vaskoyankov123
07.04.2012 02:01

Не бе дразна се че умаловажава труда на типстера макар че и той не познава много си е направил труда да напише малко и да даде обосновка на прогнозата си а адаша "1-ца са пари на вятъра" нз смешно ми е ;Д и пари си права от нета наще от доста време не дават основата ;д

holigan4e
05.04.2012 23:51

С оглед играта на Хановер в първия мач е логично тук да е 1-ца,но във футбола логика няма....резултата вече е 0:1

gogo_m93
05.04.2012 21:54

Аз лично съм склонен да се съглася с тази прогноза на сайта според мен Хановер няма да им се дадът на Атлетико и ще спечелят

vasunaited
05.04.2012 21:36

Да сложиш за 1ца е като да хвърлиш пари на вятъра !

vaskoyankov123
06.04.2012 23:38

Кажи тука съм.

vasunaited
06.04.2012 00:01

Къде си бе дечко? Колко пари съм профукал по залози толко майкати и бащати не са виждали през живота си ! Цикач

jackman
05.04.2012 23:52

А ти къде си бе тюфлек..?

vaskoyankov123
05.04.2012 23:02

Къдееее си бе разбирач?!!!Като толкова ги цъкаш що седиш тука и пишеш коментари,а?

luiz_lfc
05.04.2012 21:04

1Х е за мене тоя мач успех на всички заложили на 1 или Х *lol*

night_wolf84
05.04.2012 20:09

И аз си мислех,че Хановер ще победят,преди да прочета прогнозата за деня*smile**smile*

vasunaited
05.04.2012 20:01

ооооо забрави да е 1-ца ! По-скоро 2 и подсигоряване с един Х !!

niki_22
05.04.2012 19:59

аз го играх 1 на 3.00 нещо не има грешка в публикацията

VivaLaFootball
05.04.2012 19:57

Как така прогноза 1 и коефициента да е толкова нисък. Коефициента за Хановер е около 3. *smile*