Ники Михайлов отрече да има връзка с приятелка на съотборник

16:00
Ники Михайлов отрече да има връзка с приятелка на съотборник
Вратарят на националния отбор на България по футбол Николай Михайлов публикува в официалния си сайт опревержение на днешните публикации в печатни и електронни медии за връзка между него и холандката Паулиен, приятелка на съотборника му в Твенте Вут Брама.

"Подобни измислени заглавия не правят чест на никого, защото са обидни за мен и за жената до мен, с която сме заедно от година и половина. За този период от време съм прочел какво ли не за себе си, но този път наистина преминаха границата на добрия тон", заявява Михайлов в официалния си сайт.

"Първо, заради моята приятелка, която е принудена, да търпи подобни спекулации. Второ, защото никога не бих си позволил, да имам каквото и да е с приятелка на мой съотборник, независимо от кой отбор. Това е нещо, което може да се случи само във фантазиите на жълтата преса. Искам да се разгранича напълно от този скандал - аз, както и хората замесени в него. Единствената причина, поради която в момента не играя в състава на Твенте е здравословен проблем".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация