Юноша на Пирин на проби в Бдин

13:34
Юноша на Пирин на проби в Бдин
Съставът на Бдин Видин излиза за победа срещу Академик София в събота във Видин. Играчите са мотивирани и ще преследваме целта си влизане в "А" група. Това обяви на
пресконференция днес старши треньора на клуба Николай Нинов. От днес на проби във Видин е и Ради Михайлов, юноша на Пирин Благоевград, който играе на поста ляв краен защитник.

"В състава на Бдин Видин са събрани на едно място едни от най-качествените футболисти в "Б" групите и затова целта на играчите е само една - влизане в "А" група", каза Нинов.

Въпреки че съставът закъсня в подготовката си заради организационни проблеми, разликата между първите два отбора е стопена на 6 точки от водача и на три пред втория. Като най-сериозен съперник в първенството Нинов определи състава на Спортист Своге, с когото Видин ще играе в последния кръг от първенството.

През следващата година Бдин Видин отбелязва 90 години от създаването си и затова влизането в "А" група ще бъде добър подарък за жителите на града, казаха от ръководството на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация